Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
morsegarrett CRUZ AZUL
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Castellanos rent richting de bal. Mondragón onderschept slim de pass. Paulista is nu in balbezit. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Casillas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tavares met de inworp. Villagómez rent richting de bal. Villagómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
morsegarrett - CRUZ AZUL 0:1

40e minuut.
Villagómez rent richting de bal. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez probeert naar een medespeler te passen. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morsegarrett 61%, CRUZ AZUL 39%.
morsegarrett - CRUZ AZUL 0:1

62e minuut.
Rico passt de bal met de wreef. Tavares rent richting de bal. Pardo begaat een overtreding. Pardo krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Tavares rent richting de bal. Zamorano verovert de bal door een tackle van achteren. Zamorano probeert naar een medespeler te passen. Villaluz rent richting de bal. Villaluz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera geeft een hoge lob. Rico is nu in balbezit. Rico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. De la Rosa met een sublieme pass. Iñiguez is nu in balbezit. Villagómez onderschept slim de pass. Villagómez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Monzón rent richting de bal. Monzón geeft een lange en hoge pass. Zamorano met een sublieme pass. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morsegarrett 48%, CRUZ AZUL 52%.
morsegarrett - CRUZ AZUL 0:1