Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MCH FC america 1
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Monzón kopt de bal weg. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres is nu in balbezit. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. De Faría bokst de bal weg.

16e minuut.
Reséndiz geeft een hoge lob. Inworp. Sixtos met de inworp. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ferreira rent richting de bal. Ferreira passt de bal met de wreef. Monzón heeft problemen om de bal te vangen. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De Faría bokst de bal weg.

28e minuut.
Monzón onderschept slim de pass. Monzón geeft een hoge lob. Cariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto onderschept slim de pass. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Arias kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cariño de bal onder controle te krijgen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap. De Nigris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MCH FC - america 1 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCH FC 40%, america 1 60%.
MCH FC - america 1 0:1

55e minuut.
Sixtos rent richting de bal. Sixtos speelt de bal door. Pinto met een sublieme pass. Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Salgado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambriz met een snelle inworp. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Torres rent richting de bal. Cortez maakt een afschuwelijke overtreding. Cortez krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pinto rent richting de bal. Reséndiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pinto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pinto neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MCH FC - america 1 0:2

75e minuut.
Valadez verovert de bal door een tackle van achteren. Valadez met een sublieme pass. Castañeda is nu in balbezit. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Torres rent richting de bal. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira met een sublieme pass. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel. De Faría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sixtos met de inworp. Arias geeft de bal voor. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Cariño met een snelle inworp. Monzón speelt de bal door. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MCH FC - america 1 1:2

89e minuut.
Blanco passt de bal zonder na te denken. Daar is Escamilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peralta krijgt een gele kaart. Escamilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monzón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Monzón heeft problemen om de bal te vangen. De Faría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCH FC 52%, america 1 48%.
MCH FC - america 1 1:2