Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
america 1 AZUL CELESTE
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Arias is nu in balbezit. Pinto is nu in balbezit. Arias rent richting de bal. Arias schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marín de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
america 1 - AZUL CELESTE 1:0

12e minuut.
Cadena rent richting de bal. Cadena geeft een lange en hoge pass. Estrada kopt de bal weg. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Arias de bal. Fernández onderschept slim de pass. Valadez verovert de bal door een tackle van achteren. Arias is nu in balbezit. Arias haalt uit met een fantastische trap. Nicoletti bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
america 1 - AZUL CELESTE 2:0

24e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. España rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arias. Arias krijgt een gele kaart. España wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cadena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sixtos komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. Inworp. Salcedo met een snelle inworp. De Faría rent richting de bal. De Faría passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: america 1 42%, AZUL CELESTE 58%.
america 1 - AZUL CELESTE 2:0

51e minuut.
Arias speelt de bal door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández rent richting de bal. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Salgado passt de bal zonder na te denken. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal met een sublieme pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
america 1 - AZUL CELESTE 3:0

81e minuut.
Fernández rent richting de bal. Fernández geeft de bal voor. Madrigal is nu in balbezit. De Faría rent richting de bal. De Faría draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
america 1 - AZUL CELESTE 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: america 1 23%, AZUL CELESTE 77%.
america 1 - AZUL CELESTE 3:1