Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MCH FC CRUZ AZUL
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Cortez rent richting de bal. Castellanos rent richting de bal. Cortez onderschept slim de pass. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Fregoso is nu in balbezit. Fregoso speelt de bal door. Castañeda rent richting de bal. Rico is nu in balbezit. Rico haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Fregoso is nu in balbezit. Ferreira onderschept slim de pass. Ferreira speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Hernandez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Monzón is nu in balbezit. Soto is nu in balbezit. Met opzet legt Monzón zijn tegenspeler op de grond. Monzón krijgt een gele kaart. Soto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCH FC 45%, CRUZ AZUL 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MCH FC - CRUZ AZUL 0:0

80e minuut.
Aguilera met een sublieme pass. De la Rosa is nu in balbezit. Cuéllar begaat een overtreding. Cuéllar krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Cuéllar probeert naar een medespeler te passen. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira speelt de bal door. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... Hernandez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Ambriz passt de bal met de wreef. Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar geeft een hoge lob. Escamilla is nu in balbezit. Escamilla geeft een hoge lob. Hernandez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hernandez niet meer kan verder spelen. Santa Cruz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCH FC 42%, CRUZ AZUL 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MCH FC - CRUZ AZUL 0:0