Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayer lever qiucen MCH FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ferreira speelt de bal door. Macías rent richting de bal. Cortez onderschept slim de pass. Cortez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cuéllar rent richting de bal. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe onderschept slim de pass. Uribe draait met de bal, schiet en ... De Nigris bokst de bal weg. Paal!

13e minuut.
Cuéllar heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cortez de bal. Cortez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Tapia geeft de bal voor. Guido kopt de bal weg. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra is nu in balbezit. Becerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer lever qiucen - MCH FC 1:0

21e minuut.
Millán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ambriz met een snelle inworp. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira geeft een lange en hoge pass. Rergis bokst de bal weg.

24e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bayer lever qiucen - MCH FC 1:1

29e minuut.
Millán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ambriz met de inworp. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ferreira passt de bal in één keer door. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira rent richting de bal. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Millán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer lever qiucen 57%, MCH FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bayer lever qiucen - MCH FC 1:1

46e minuut.
Díaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Monzón komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Navarro probeert de bal met de borst te controleren. Cortez onderschept slim de pass. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez rent richting de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Rergis trapt de bal weg. Uribe controleert de bal met de borst. Ferreira rent richting de bal. Ferreira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alves neemt de hoekschop. Daar is Castañeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer lever qiucen - MCH FC 2:1

70e minuut.
Millán rent richting de bal. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán rent richting de bal. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer lever qiucen 47%, MCH FC 53%.
bayer lever qiucen - MCH FC 2:1