Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HOLI morsegarrett
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Trafalgar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mondragón. Mondragón krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Zamorano de bal. Zamorano passt de bal met de wreef. Mondragón probeert naar een medespeler te passen. Paulista is nu in balbezit. Paulista schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HOLI - morsegarrett 0:1

26e minuut.
Villaluz kopt de bal weg. Mondragón rent richting de bal. Mondragón passt de bal zonder na te denken. Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HOLI - morsegarrett 0:2

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valle trapt de bal weg. Mondragón rent richting de bal. Paulista rent richting de bal. Paulista draait met de bal, schiet en ... Nieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Alpízar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ortíz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Monzón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mondragón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mondragón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOLI 64%, morsegarrett 36%.
HOLI - morsegarrett 0:2

51e minuut.
Paulista passt de bal in één keer door. Zamorano rent richting de bal. Cariño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zamorano moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zamorano kan niet meer verder spelen. Prieto komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Prieto met een sublieme pass. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paulista de bal. Paulista draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Pardo is nu in balbezit. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala onderschept slim de pass. Zavala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HOLI - morsegarrett 1:2

71e minuut.
Barbosa onderschept slim de pass. Carranza rent richting de bal. Carranza speelt de bal door. De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz geeft een lange en hoge pass. Valle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Cariño geeft een hoge lob. Monzón kopt de bal weg. Neruda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paulista rent richting de bal. Paulista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Carranza met een sublieme pass. Zavala is nu in balbezit. Prieto rent richting de bal. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala draait met de bal, schiet en ... Valle bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOLI 47%, morsegarrett 53%.
HOLI - morsegarrett 1:2