Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soquer man ferttttnyrm
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Mondragón is nu in balbezit. Guillén tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guillén krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Jeréz is nu in balbezit. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén probeert naar een medespeler te passen. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ... Gudiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Baños met een sublieme pass. Ortegón met een sublieme pass. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soquer man - ferttttnyrm 1:0

25e minuut.
Mondragón met een sublieme pass. Degollado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villalobos. Villalobos krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Guillén geeft een hoge lob. Casillas heeft problemen om de bal te vangen. Rico is nu in balbezit. Casillas onderschept slim de pass. Casillas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ortegón met een sublieme pass. Aldaco is nu in balbezit. Alonso onderschept slim de pass. Alonso schiet op doel. Gudiño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
soquer man - ferttttnyrm 2:0

42e minuut.
Villalobos passt de bal zonder na te denken. Casillas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rico. Rico krijgt een gele kaart. Casillas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Casillas kan niet meer verder spelen. Cristante komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Mondragón rent richting de bal. Guillén onderschept slim de pass. Guillén passt de bal met de wreef. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
soquer man - ferttttnyrm 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soquer man 42%, ferttttnyrm 58%.
soquer man - ferttttnyrm 3:0

63e minuut.
Jeréz probeert naar een medespeler te passen. Ortegón probeert de bal aan de voet te houden. Velázquez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Alonso de bal onder controle te krijgen. Alonso schiet op doel. Gudiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Ortegón is nu in balbezit. Ortegón passt de bal in één keer door. Rico is nu in balbezit. Cristante verovert de bal door een tackle van achteren. Cristante geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Nápoles geeft een lange en hoge pass. Inworp. Santa Cruz met de inworp. Bueno rent richting de bal. Bueno geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ortegón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno onderschept slim de pass. Bueno speelt de bal door. Degollado rent richting de bal. Degollado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mondragón is nu in balbezit. Mondragón passt de bal in één keer door. Alonso rent richting de bal. Guillén rent richting de bal. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soquer man 46%, ferttttnyrm 54%.
soquer man - ferttttnyrm 3:0