Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soquer man -AMÉRICA-
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Alonso passt de bal zonder na te denken. Landín is nu in balbezit. Guillén onderschept slim de pass. Guillén draait met de bal, schiet en ... Islas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Ortegón verovert de bal door een tackle van achteren. Ortegón probeert naar een medespeler te passen. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
soquer man - -AMÉRICA- 1:0

24e minuut.
Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso speelt de bal door. Guillén rent richting de bal. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo geeft een lange en hoge pass. Baños heeft problemen om de bal te vangen. Palmeros rent richting de bal. Palmeros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soquer man 51%, -AMÉRICA- 49%.
soquer man - -AMÉRICA- 1:0

56e minuut.
Nápoles probeert naar een medespeler te passen. Casillas is nu in balbezit. Casillas probeert naar een medespeler te passen. Guillén rent richting de bal. Guillén haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Castillo rent richting de bal. Cariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cariño probeert naar een medespeler te passen. Reséndiz is nu in balbezit. Reséndiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

71e minuut.
Suárez onderschept slim de pass. Reséndiz rent richting de bal. Suárez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez krijgt een gele kaart. Reséndiz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Reséndiz kan niet meer verder spelen. Aguinaga komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo passt de bal zonder na te denken. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga draait met de bal, schiet en ... Esquivel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cariño geeft een hoge lob. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Solano kopt de bal weg. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soquer man 57%, -AMÉRICA- 43%.
soquer man - -AMÉRICA- 1:0