Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Ame deportibo agilas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Llanes passt de bal zonder na te denken. Cruzalta rent richting de bal. Cruzalta geeft de bal voor. Villagómez rent richting de bal. Villagómez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Cruzalta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een lange en hoge pass. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ríos met een harde bal richting middenveld. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Enoch rent richting de bal. De la Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado begaat een overtreding. Maldonado krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Salas trapt de bal weg. Villagómez kopt de bal weg. Llanes is nu in balbezit. Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De la Peña is nu in balbezit. De la Peña draait met de bal, schiet en ... Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Ame - deportibo agilas 0:1

15e minuut.
Robles speelt de bal door. Trejo is nu in balbezit. De la Peña verovert de bal door een tackle van achteren. De la Peña schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Marcial is nu in balbezit. Llanes verovert de bal door een tackle van achteren. Llanes passt de bal zonder na te denken. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Ame - deportibo agilas 1:1

25e minuut.
Marcial is nu in balbezit. Llanes onderschept slim de pass. Llanes probeert naar een medespeler te passen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bolaños trapt de bal weg van het doel. Sosa speelt de bal door. De la Peña is nu in balbezit. De la Peña haalt uit met een fantastische trap. Ríos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Ame - deportibo agilas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Ame 58%, deportibo agilas 42%.
Club Ame - deportibo agilas 1:2

53e minuut.
Vaca is nu in balbezit. Cruzalta verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzalta met een sublieme pass. De la Peña rent richting de bal. De la Peña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Villagómez passt de bal met de wreef. Ortíz rent richting de bal. Ortíz met een sublieme pass. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ... Bolaños probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

60e minuut.
Del Olmo met een sublieme pass. Maldonado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De la Peña is nu in balbezit. De la Peña draait met de bal, schiet en ... Ríos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Ame - deportibo agilas 1:3

62e minuut.
Ortíz rent richting de bal. Marcial onderschept slim de pass. Marcial probeert naar een medespeler te passen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel. Bolaños kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sosa is nu in balbezit. De la Peña is nu in balbezit. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Ame - deportibo agilas 1:4

85e minuut.
Daar is De la Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De la Peña. De la Peña krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez verovert de bal door een tackle van achteren. Villagómez met een sublieme pass. De la Peña rent richting de bal. De la Peña schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Ame 68%, deportibo agilas 32%.
Club Ame - deportibo agilas 1:4