Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportibo agilas Club Ame
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Marcial passt de bal met de wreef. Sosa met een sublieme pass. De la Peña is nu in balbezit. De la Peña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De la Peña raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fulgencio komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanes met een sublieme pass. Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Vela rent richting de bal. Vela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deportibo agilas - Club Ame 0:1

31e minuut.
Klungelig pakt Chávez de bal. Enoch maakt een afschuwelijke overtreding. Chávez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villagómez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barrera is nu in balbezit. Fulgencio onderschept slim de pass. Fulgencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
deportibo agilas - Club Ame 1:1

43e minuut.
Vaca geeft een lange en hoge pass. Ortíz is nu in balbezit. Avilán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortíz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ortíz kan niet meer verder spelen. Villarroel komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Guevara rent richting de bal. Del Olmo verovert de bal door een tackle van achteren. Del Olmo geeft een lange en hoge pass. Fulgencio is nu in balbezit. Fulgencio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportibo agilas 49%, Club Ame 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deportibo agilas - Club Ame 1:1

54e minuut.
Guevara met een snelle inworp. Vélez is nu in balbezit. Vélez probeert naar een medespeler te passen. Vela rent richting de bal. Vela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa passt de bal zonder na te denken. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulgencio verovert de bal door een tackle van achteren. Fulgencio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Marcial onderschept slim de pass. Marcial passt de bal in één keer door. Trejo is nu in balbezit. Trejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deportibo agilas - Club Ame 1:2

61e minuut.
Cruzalta met de inworp. Llanes probeert naar een medespeler te passen. Fulgencio rent richting de bal. Fulgencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
deportibo agilas - Club Ame 2:2

66e minuut.
Avilán verovert de bal door een tackle van achteren. Avilán speelt de bal door. Sosa met een sublieme pass. Fulgencio is nu in balbezit. Fulgencio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Llanes de bal. Sosa rent richting de bal. Sosa passt de bal in één keer door. Fulgencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulgencio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportibo agilas 39%, Club Ame 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deportibo agilas - Club Ame 2:2