Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pioneros -AMÉRICA-
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Solano geeft een lange en hoge pass. Vallarta is nu in balbezit. Cariño verovert de bal door een tackle van achteren. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pioneros - -AMÉRICA- 0:1

11e minuut.
Islas speelt de bal door. Loera bereikt de bal nog maar net als eerste. Loera geeft een lange en hoge pass. Mosqueda is nu in balbezit. Mosqueda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Balderas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Escobedo komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Vallarta kan de bal niet met de borst controleren. Cariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cariño speelt de bal door. Aguinaga heeft problemen om de bal te vangen. Aguinaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pioneros - -AMÉRICA- 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pioneros 47%, -AMÉRICA- 53%.
Pioneros - -AMÉRICA- 0:2

49e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Cariño rent richting de bal. Ochoa begaat een overtreding. Ochoa krijgt een gele kaart. Cariño raakt geblesseerd tijdens het duel. Cariño komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pioneros - -AMÉRICA- 0:3

54e minuut.
Guido controleert de bal met de borst. Cariño onderschept slim de pass. Cariño met een sublieme pass. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Escobedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobedo speelt de bal door. Mariscal rent richting de bal. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Espinosa trapt de bal weg van het doel. Aguinaga kopt de bal weg. Escobedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cariño verovert de bal door een tackle van achteren. Cariño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Guido bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palmeros. Palmeros krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Santa Cruz met een sublieme pass. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín passt de bal met de wreef. Aguinaga is nu in balbezit. Aguinaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Palmeros onderschept slim de pass. Palmeros passt de bal zonder na te denken. Guido bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga verovert de bal door een tackle van achteren. Aguinaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pioneros 38%, -AMÉRICA- 62%.
Pioneros - -AMÉRICA- 0:3