Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ferttttnyrm Activos CF
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Rico kopt de bal weg. Daar is Huerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huerta schiet op doel. Islas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert De la Rosa de bal onder controle te krijgen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno met een sublieme pass. Degollado rent richting de bal. Degollado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ferttttnyrm - Activos CF 1:0

10e minuut.
De la Rosa rent richting de bal. Bueno begaat een overtreding. De la Rosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Mascorro met een snel genomen vrije trap. Huerta is nu in balbezit. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ferttttnyrm - Activos CF 1:1

12e minuut.
Mascorro kopt de bal weg. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón passt de bal in één keer door. Capetillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetillo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Yegros geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capetillo met de inworp. Bueno rent richting de bal. Bueno geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Moreno geeft een lange en hoge pass. Pinto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert La Torre de bal onder controle te krijgen. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ferttttnyrm - Activos CF 1:2

26e minuut.
Bueno met een sublieme pass. Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz passt de bal in één keer door. Degollado is nu in balbezit. Degollado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pulido met een harde bal richting middenveld. Jeréz kopt de bal weg. Daar is Reséndiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degollado verovert de bal door een tackle van achteren. Degollado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rico passt de bal zonder na te denken. Mondragón rent richting de bal. De la Rosa begaat een overtreding. De la Rosa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferttttnyrm 43%, Activos CF 57%.
ferttttnyrm - Activos CF 1:2

47e minuut.
Yegros probeert naar een medespeler te passen. Capetillo rent richting de bal. Moreno rent richting de bal. Capetillo onderschept slim de pass. Capetillo geeft de bal voor. Pulido bokst de bal weg. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ferttttnyrm - Activos CF 2:2

60e minuut.
Leaño rent richting de bal. Jeréz is nu in balbezit. Leaño begaat een overtreding. Leaño krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana geeft een lange en hoge pass. Pinto kopt de bal weg. Leaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Leaño draait met de bal, schiet en ... Islas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta is nu in balbezit. Aldaco is nu in balbezit. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta haalt uit met een fantastische trap. Islas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferttttnyrm 50%, Activos CF 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ferttttnyrm - Activos CF 2:2