Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ferttttnyrm Pioneros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ochoa geeft de bal voor. Mondragón heeft problemen om de bal te vangen. Mondragón geeft de bal voor. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mondragón speelt de bal door. Degollado is nu in balbezit. Ochoa begaat een overtreding. Ochoa krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Valenzuela passt de bal in één keer door. Orrantia heeft problemen om de bal te vangen. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia onderschept slim de pass. Orrantia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia passt de bal in één keer door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Gudiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Loera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico maakt een afschuwelijke overtreding. Rico krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Santa Cruz neemt de hoekschop. Daar is Mondragón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ferttttnyrm - Pioneros 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferttttnyrm 53%, Pioneros 47%.
ferttttnyrm - Pioneros 1:0

52e minuut.
Aldaco onderschept slim de pass. Orrantia verovert de bal door een tackle van achteren. Mondragón is nu in balbezit. Orrantia verovert de bal door een tackle van achteren. Orrantia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. La Torre trapt de bal weg van het doel. Santa Cruz kopt de bal weg. Daar is Degollado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degollado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ferttttnyrm - Pioneros 2:0

58e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno onderschept slim de pass. Bueno speelt de bal door. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mondragón geeft een hoge lob. Capetillo geeft een lange en hoge pass. Guillén heeft problemen om de bal te vangen. Degollado rent richting de bal. Degollado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Capetillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetillo speelt de bal door. Vallarta rent richting de bal. Degollado onderschept slim de pass. Degollado schiet op doel. Cristante bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferttttnyrm 37%, Pioneros 63%.
ferttttnyrm - Pioneros 2:0