Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportibo agilas Pioneros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela passt de bal zonder na te denken. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deportibo agilas - Pioneros 0:1

15e minuut.
Guido geeft een lange en hoge pass. Daar is Angulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Bolaños probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

22e minuut.
Valenzuela passt de bal zonder na te denken. Orrantia rent richting de bal. Villagómez rent richting de bal. Orrantia verovert de bal door een tackle van achteren. Orrantia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Vallarta de bal. Sosa is nu in balbezit. Sosa passt de bal in één keer door. De la Peña rent richting de bal. De la Peña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Avilán passt de bal in één keer door. Mosqueda rent richting de bal. Mosqueda passt de bal zonder na te denken. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa passt de bal zonder na te denken. De la Peña rent richting de bal. De la Peña draait met de bal, schiet en ... Cristante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
deportibo agilas - Pioneros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportibo agilas 51%, Pioneros 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deportibo agilas - Pioneros 1:1

54e minuut.
Villagómez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vallarta de bal onder controle te krijgen. Ochoa is nu in balbezit. Chávez onderschept slim de pass. Chávez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cruzalta met de inworp. Sosa rent richting de bal. Sosa passt de bal zonder na te denken. Marcial rent richting de bal. Marcial geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Villagómez de bal. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela passt de bal in één keer door. Orrantia rent richting de bal. Orrantia draait met de bal, schiet en ... Bolaños kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Avilán onderschept slim de pass. Avilán speelt de bal door. Guido geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orrantia de bal. Orrantia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Del Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Olmo geeft een lange en hoge pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ... Guillén probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cristante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportibo agilas 48%, Pioneros 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deportibo agilas - Pioneros 1:1