Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportibo agilas Activos CF
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Marcial met een sublieme pass. De la Peña rent richting de bal. Reséndiz rent richting de bal. De la Peña verovert de bal door een tackle van achteren. De la Peña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sosa rent richting de bal. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno speelt de bal door. Huerta rent richting de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deportibo agilas - Activos CF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportibo agilas 50%, Activos CF 50%.
deportibo agilas - Activos CF 0:1

48e minuut.
Pinto geeft de bal voor. De la Rosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Marcial de bal. Leaño rent richting de bal. Leaño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
De la Rosa passt de bal met de wreef. Villagómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez passt de bal met de wreef. De la Peña rent richting de bal. De la Peña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Leaño de bal. Huerta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aceval. Huerta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Huerta kan niet meer verder spelen. Morales komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportibo agilas 53%, Activos CF 47%.
deportibo agilas - Activos CF 0:1