Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F. Torreón Head Soccer
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón passt de bal zonder na te denken. Godínez rent richting de bal. Godínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Torreón - Head Soccer 1:0

18e minuut.
Infante rent richting de bal. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero speelt de bal door. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Izquierdo verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Silva zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Silva moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Silva schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Barajas controleert de bal met de borst. Barajas geeft de bal voor. Paulista kan de bal niet met de borst controleren. Godínez rent richting de bal. Godínez draait met de bal, schiet en ... Altamirano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista verovert de bal door een tackle van achteren. Paulista speelt de bal door. Nápoles rent richting de bal. Nápoles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Romero is nu in balbezit. Godínez is nu in balbezit. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ... Altamirano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Torreón - Head Soccer 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Torreón 50%, Head Soccer 50%.
C.F. Torreón - Head Soccer 2:0

52e minuut.
Luna onderschept slim de pass. Luna geeft een hoge lob. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Torreón - Head Soccer 3:0

61e minuut.
Barajas geeft de bal voor. Paulista rent richting de bal. Paulista probeert naar een medespeler te passen. Godínez is nu in balbezit. Godínez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Vizcarra met een harde bal richting middenveld. Infante probeert naar een medespeler te passen. Robles rent richting de bal. Robles geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo verovert de bal door een tackle van achteren. Izquierdo met een sublieme pass. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Torreón - Head Soccer 4:0

90e minuut.
Briseño heeft problemen om de bal te vangen. Barajas is nu in balbezit. Barajas passt de bal in één keer door. Godínez is nu in balbezit. Godínez draait met de bal, schiet en ... Altamirano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Torreón - Head Soccer 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Torreón 40%, Head Soccer 60%.
C.F. Torreón - Head Soccer 5:0