Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F. Torreón real madrdi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Ruiz speelt de bal door. Romero is nu in balbezit. Godínez rent richting de bal. Godínez schiet op doel. Padilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Agüero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Alcántar de bal. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap. De la Peña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Palacios onderschept slim de pass. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz begaat een overtreding. Ruiz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva geeft de bal voor. Klungelig pakt Padilla de bal. Godínez is nu in balbezit. Godínez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Barajas rent richting de bal. Barajas geeft de bal voor. Lozano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Torreón 38%, real madrdi 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.F. Torreón - real madrdi 0:0

48e minuut.
Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero passt de bal zonder na te denken. Romero is nu in balbezit. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Torreón - real madrdi 1:0

49e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Godínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godínez haalt uit met een fantastische trap. Padilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Espericueta probeert naar een medespeler te passen. Palacios is nu in balbezit. Palacios passt de bal zonder na te denken. Cardozo rent richting de bal. Cardozo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Romero geeft de bal voor. Barajas kopt de bal weg. Romero rent richting de bal. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Torreón - real madrdi 2:0

70e minuut.
Padilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romero krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Romero kopt de bal weg. Padilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alcántar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames met een sublieme pass. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo schiet op doel. Vizcarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Torreón - real madrdi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Torreón 40%, real madrdi 60%.
C.F. Torreón - real madrdi 2:1