Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga B.04 [del]
  • Stadion: El Fortin
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23431
mardelvelez El Equipo
nueva B Tactiek 4 - 4 - 2 OF
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
57.6 gemiddelde waardering 62.8
very good Schieten very good
solid Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Savronskis onderschept slim de pass. Savronskis passt de bal in één keer door. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski schiet op doel. Mfumu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pappalardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Graversa verovert de bal door een tackle van achteren. Graversa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - El Equipo 1:0

17e minuut.
Mateiaş is nu in balbezit. Lubelec onderschept slim de pass. Lubelec met een sublieme pass. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski geeft een hoge lob. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Quốc Thành geeft een hoge lob. Graversa rent richting de bal. Pappalardi is nu in balbezit. Graversa bereikt de bal nog maar net als eerste. Graversa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Wytynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Wytynck met een sublieme pass. Quốc Thành rent richting de bal. Quốc Thành geeft een hoge lob. Pappalardi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - El Equipo 2:0

38e minuut.
Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene geeft de bal voor. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski draait met de bal, schiet en ... Mfumu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - El Equipo 2:1

40e minuut.
Quốc Thành passt de bal zonder na te denken. Găină is nu in balbezit. Quốc Thành is nu in balbezit. Quốc Thành geeft een lange en hoge pass. Graversa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - El Equipo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 53%, El Equipo 47%.
mardelvelez - El Equipo 3:1

47e minuut.
Lubelec is nu in balbezit. Lubelec passt de bal in één keer door. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski draait met de bal, schiet en ... Mfumu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - El Equipo 3:2

57e minuut.
Quốc Thành probeert de bal aan de voet te houden. Osadici is nu in balbezit. Savronskis onderschept slim de pass. Savronskis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ondříček komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Onay komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pniewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cetnarski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Franken komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Achterberg passt de bal zonder na te denken. Osadici is nu in balbezit. Pniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pniewski draait met de bal, schiet en ... Mfumu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mardelvelez - El Equipo 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 56%, El Equipo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mardelvelez - El Equipo 3:3