Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga B.04 [del]
  • Stadion: Emma Belen
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12037
Dep. Acantilados SAAM PITHOOM JASON
b-2A Tactiek negrox
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 58.1
solid Schieten formidable
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Riucu met een snelle inworp. Canuzzi is nu in balbezit. Canuzzi geeft de bal voor. Schot bereikt de bal nog maar net als eerste. Schot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Canuzzi passt de bal met de wreef. Riucu is nu in balbezit. Riucu passt de bal in één keer door. Aletorowicz is nu in balbezit. Aletorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dep. Acantilados - SAAM PITHOOM JASON 0:1

22e minuut.
Langanke geeft een hoge lob. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel geeft een hoge lob. Canuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuzzi draait met de bal, schiet en ... Kanetkar bokst de bal weg.

27e minuut.
Valasopoulos geeft de bal voor. Aletorowicz is nu in balbezit. Kritikopoulos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kritikopoulos krijgt een gele kaart. Aletorowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aletorowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kanetkar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Valasopoulos probeert naar een medespeler te passen. Riucu rent richting de bal. Riucu passt de bal zonder na te denken. Canuzzi is nu in balbezit. Canuzzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dep. Acantilados 54%, SAAM PITHOOM JASON 46%.
Dep. Acantilados - SAAM PITHOOM JASON 0:1

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Makos komt het veld opgelopen. Rüstəmli komt het veld opgelopen. Di Caroi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Makos met een sublieme pass. Riucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riucu geeft de bal voor. Aletorowicz rent richting de bal. Aletorowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Láinez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aletorowicz kopt de bal weg. Daar is van Wijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canuzzi is nu in balbezit. Canuzzi draait met de bal, schiet en ... Kanetkar bokst de bal weg.

76e minuut.
Kanetkar is nu in balbezit. Kanetkar geeft de bal voor. Inworp. Di Caroi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gazezoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Földvári de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Makos zal de hoekschop nemen. Codreanu rent richting de bal. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. Karpouzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rüstəmli rent richting de bal. Rüstəmli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dep. Acantilados - SAAM PITHOOM JASON 1:1

85e minuut.
Daar is Kritikopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langanke geeft de bal voor. Valasopoulos speelt de bal door. Canuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuzzi haalt uit met een fantastische trap. Kanetkar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aletorowicz rent richting de bal. Aletorowicz schiet op doel. Kanetkar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dep. Acantilados 60%, SAAM PITHOOM JASON 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dep. Acantilados - SAAM PITHOOM JASON 1:1