Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black attack Argerich FC
Blac-abu Tactiek En línea 4
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Cervatiuc geeft de bal voor. Klungelig pakt Ðức Tuấn de bal. Mesiano verovert de bal door een tackle van achteren. Mesiano draait met de bal, schiet en ... Donghuang probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Skórzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórzewski passt de bal met de wreef. Allen rent richting de bal. Voulgaris verovert de bal door een tackle van achteren. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Moores probeert naar een medespeler te passen. Ponikowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasse. Vasse krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Thái Sơn onderschept slim de pass. Thái Sơn passt de bal met de wreef. Mesiano is nu in balbezit. Mesiano draait met de bal, schiet en ... Khalvashi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gökmen passt de bal in één keer door. Skórzewski rent richting de bal. Skórzewski passt de bal zonder na te denken. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pereira met een snelle inworp. Vasse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponikowski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pristavu is nu in balbezit. Pristavu probeert naar een medespeler te passen. Skórzewski speelt de bal door. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hazeldine met een harde bal richting middenveld. Thái Sơn kopt de bal weg. Bertaccini probeert naar een medespeler te passen. Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórzewski geeft de bal voor. Hazeldine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski probeert naar een medespeler te passen. Mesiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesiano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Ponikowski de bal. Ponikowski probeert naar een medespeler te passen. Thái Sơn probeert de bal aan de voet te houden. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mesiano rent richting de bal. Mesiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Argerich FC 0:1

39e minuut.
Thái Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Sơn geeft een hoge lob. Mesiano rent richting de bal. Mesiano draait met de bal, schiet en ... Donghuang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Argerich FC 0:2

42e minuut.
Skórzewski met een snelle inworp. Salgado is nu in balbezit. Salgado met een sublieme pass. Voulgaris is nu in balbezit. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap. Hazeldine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Quesada geeft een hoge lob. Inworp. Skórzewski met de inworp. Klungelig pakt Voulgaris de bal. Voulgaris draait met de bal, schiet en ... Hazeldine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Ponikowski passt de bal in één keer door. Thái Sơn probeert naar een medespeler te passen. Khalvashi is nu in balbezit. Mesiano verovert de bal door een tackle van achteren. Mesiano schiet op doel. Donghuang bokst de bal weg. Gökmen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Argerich FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black attack 53%, Argerich FC 47%.
black attack - Argerich FC 0:3

55e minuut.
Skórzewski kopt de bal weg. Voulgaris is nu in balbezit. Cervatiuc begaat een overtreding. Voulgaris raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

57e minuut.
Serebrisky verovert de bal door een tackle van achteren. Serebrisky met een sublieme pass. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft de bal voor. Mesiano krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Voulgaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skórzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórzewski met een sublieme pass. Voulgaris is nu in balbezit. Voulgaris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Thái Sơn geeft de bal voor. Mesiano kopt de bal weg. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski geeft een hoge lob. Serebrisky springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Castorcín komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Salgado geeft de bal voor. Petryna is nu in balbezit. Moores legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petryna raakt geblesseerd tijdens het duel. Voulgaris legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hazeldine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Argerich FC 1:3

83e minuut.
Cervatiuc geeft de bal voor. Bertaccini geeft de bal voor. Allen geeft een hoge lob. Castorcín bereikt de bal nog maar net als eerste. Castorcín haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gökmen verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobadilla met een snelle inworp. Thái Sơn geeft de bal voor. Castorcín krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Argerich FC 1:4

85e minuut.
Vasse heeft problemen om de bal te vangen. Vasse passt de bal met de wreef. Skórzewski probeert naar een medespeler te passen. Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black attack 44%, Argerich FC 56%.
black attack - Argerich FC 1:4