Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva Jujuy! PATADURAS
52w2 Tactiek romperpiernas
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56 gemiddelde waardering 52.3
solide Schieten goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev passt de bal zonder na te denken. Daar is Ološtiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert draait met de bal, schiet en ... Ghislieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - PATADURAS 0:1

3e minuut.
Kannela kopt de bal weg. Brochev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Profeta. Profeta krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Salas met de inworp. Kačera is nu in balbezit. Kačera geeft de bal voor. Brochev maakt een snoekduik en kopt de bal. Chaniotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fotiou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Felid geeft de bal voor. Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev rent richting de bal. Brochev schiet op doel. Fotiou maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gónzalez Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Kannela rent richting de bal. Chaniotis met een sublieme pass. Kannela is nu in balbezit. Kannela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Kačera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salas is nu in balbezit. Salas geeft de bal voor. Giribone probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Scheefer speelt de bal door. Antilef heeft problemen om de bal te vangen. Xudayarov probeert naar een medespeler te passen. Kannela is nu in balbezit. Kannela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Doeltrap. Fotiou trapt de bal weg. Xudayarov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kannela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kannela geeft een hoge lob. Fotiou bokst de bal weg. Brochev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viva Jujuy! - PATADURAS 1:1

37e minuut.
Brochev passt de bal zonder na te denken. Gónzalez Alonso onderschept slim de pass. Daar is Kannela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kannela schiet op doel. Fotiou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - PATADURAS 2:1

40e minuut.
Kannela met een sublieme pass. Brochev heeft problemen om de bal te vangen. Brochev haalt uit met een fantastische trap. Chaniotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - PATADURAS 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 29%, PATADURAS 71%.
Viva Jujuy! - PATADURAS 3:1

46e minuut.
Piekarek komt het veld opgelopen. Połubiński komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Piekarek passt de bal in één keer door. Kannela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela is nu in balbezit. Kannela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Połubiński rent richting de bal. Połubiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kačera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Kannela de bal onder controle te krijgen. Salas rent richting de bal. Salas geeft een lange en hoge pass. Brochev maakt een snoekduik en kopt de bal. Fotiou probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Nedelescu geeft de bal voor. Daar is Chaniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brochev rent richting de bal. Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brochev is nu in balbezit. Brochev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - PATADURAS 4:1

57e minuut.
Kačera met een snelle inworp. Salas geeft een lange en hoge pass. Brochev rent richting de bal. Kannela is nu in balbezit. Kannela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Felid verovert de bal door een tackle van achteren. Kačera met een sublieme pass. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev haalt uit met een fantastische trap. Fotiou probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela is nu in balbezit. Kannela speelt de bal door. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - PATADURAS 5:1

70e minuut.
Piekarek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Boschker komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Fotiou probeert naar een medespeler te passen. Venegas speelt de bal door. Adamantidis heeft problemen om de bal te vangen. Salbert rent richting de bal. Salbert schiet op doel. Ghislieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 31%, PATADURAS 69%.
Viva Jujuy! - PATADURAS 5:1