Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga B.04 [del]
  • Stadion: La Poyonera
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 35785
El Equipo SAAM PITHOOM JASON
5 - 2 - 3 DEF Tactiek negrox
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Riucu geeft een hoge lob. Taça geeft de bal voor. Benizi kopt de bal weg. Riucu geeft een lange en hoge pass. Aletorowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - SAAM PITHOOM JASON 0:1

7e minuut.
Lubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubelec passt de bal met de wreef. Schulmeister met een sublieme pass. Klungelig pakt Schutz de bal. Schutz draait met de bal, schiet en ... Karpouzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lubelec met de inworp. Masař is nu in balbezit. Masař geeft de bal voor. Schutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Equipo - SAAM PITHOOM JASON 1:1

11e minuut.
Lubelec speelt de bal door. Schulmeister rent richting de bal. Schulmeister geeft een lange en hoge pass. Schutz springt en kopt de bal. Karpouzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - SAAM PITHOOM JASON 2:1

18e minuut.
Masař geeft een lange en hoge pass. Schutz maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Láinez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schulmeister is nu in balbezit. Schulmeister haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Masař onderschept slim de pass. Masař geeft een lange en hoge pass. Schutz kopt de bal weg. Schulmeister is nu in balbezit. Schulmeister geeft een hoge lob. Karpouzis bokst de bal weg.

22e minuut.
Gács geeft een hoge lob. Budiselić kopt de bal weg. Riucu met een sublieme pass. Schot is nu in balbezit. Schot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Canuzzi probeert de bal met de borst te controleren. Gács is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lubelec. Lubelec krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Schutz verovert de bal door een tackle van achteren. Schutz probeert naar een medespeler te passen. Schulmeister is nu in balbezit. Schulmeister haalt uit met een fantastische trap. Láinez probeert de bal aan de voet te houden. Karpouzis bokst de bal weg.

30e minuut.
Schot is nu in balbezit. Schot met een sublieme pass. Aletorowicz rent richting de bal. Gács geeft de bal voor. Canuzzi springt en kopt de bal. Ondříček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Karpouzis met een harde bal richting middenveld. Lubelec kopt de bal weg. Masař speelt de bal door. Schutz is nu in balbezit. Schutz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Taça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubelec probeert naar een medespeler te passen. Schulmeister is nu in balbezit. Schulmeister geeft de bal voor. Pniewski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Schutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Láinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutz verovert de bal door een tackle van achteren. Schulmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Schulmeister draait met de bal, schiet en ... Karpouzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schulmeister geeft de bal voor. Schutz springt en kopt de bal. Karpouzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo 52%, SAAM PITHOOM JASON 48%.
El Equipo - SAAM PITHOOM JASON 2:1

48e minuut.
Lubelec is nu in balbezit. Lubelec geeft een lange en hoge pass. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski draait met de bal, schiet en ... Karpouzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - SAAM PITHOOM JASON 3:1

55e minuut.
Topek rent richting de bal. Topek speelt de bal door. Masař probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schulmeister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schulmeister geeft een lange en hoge pass. Karpouzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pniewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - SAAM PITHOOM JASON 4:1

62e minuut.
Láinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Láinez geeft een hoge lob. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz haalt uit met een fantastische trap. Ondříček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - SAAM PITHOOM JASON 4:2

63e minuut.
Topek geeft een lange en hoge pass. Schutz kopt de bal weg. Daar is Földvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski schiet op doel. Karpouzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zele komt het veld opgelopen. Janduda komt het veld opgelopen. Zalewski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Topek onderschept slim de pass. Topek met een sublieme pass. Schulmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Schulmeister geeft de bal voor. Pniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - SAAM PITHOOM JASON 5:2

82e minuut.
Topek geeft een lange en hoge pass. Schulmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Schulmeister passt de bal met de wreef. Schutz rent richting de bal. Schutz schiet op doel. Karpouzis bokst de bal weg.

84e minuut.
Gács probeert naar een medespeler te passen. Aletorowicz controleert de bal met de borst. Zele bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz onderschept slim de pass. Aletorowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karpouzis met een harde bal richting middenveld. Riucu speelt de bal door. Schot bereikt de bal nog maar net als eerste. Schot geeft de bal voor. Ondříček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aletorowicz rent richting de bal. Aletorowicz draait met de bal, schiet en ... Ondříček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - SAAM PITHOOM JASON 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo 49%, SAAM PITHOOM JASON 51%.
El Equipo - SAAM PITHOOM JASON 5:3