Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga B.04 [del]
  • Stadion: El Fortin
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13551
mardelvelez Dep. Acantilados
nueva B Tactiek b-2A
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54.2 gemiddelde waardering 51.1
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Árva passt de bal in één keer door. Ban rent richting de bal. Ban passt de bal zonder na te denken. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Sanguigni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici geeft een lange en hoge pass. Testi bereikt de bal nog maar net als eerste. Testi draait met de bal, schiet en ... Pohančeník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Dep. Acantilados 1:0

28e minuut.
Kritikopoulos geeft een hoge lob. Creutz rent richting de bal. Codreanu onderschept slim de pass. Codreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mardelvelez - Dep. Acantilados 1:1

31e minuut.
Pohančeník probeert naar een medespeler te passen. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici passt de bal in één keer door. Testi bereikt de bal nog maar net als eerste. Testi haalt uit met een fantastische trap. Pohančeník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Codreanu rent richting de bal. Strażak rent richting de bal. Strażak speelt de bal door. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Dep. Acantilados 1:2

39e minuut.
Koksa geeft de bal voor. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban geeft de bal voor. Codreanu heeft problemen om de bal te vangen. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Sanguigni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ban is nu in balbezit. Piechota onderschept slim de pass. Piechota geeft de bal voor. Daar is Koksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koksa geeft een lange en hoge pass. Sanguigni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ban is nu in balbezit. Ban met een sublieme pass. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu schiet op doel. Sanguigni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Dep. Acantilados 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 45%, Dep. Acantilados 55%.
mardelvelez - Dep. Acantilados 1:3

63e minuut.
Daar is Ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osadici is nu in balbezit. Ban maakt een afschuwelijke overtreding. Ban krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Wytynck is nu in balbezit. Wytynck passt de bal zonder na te denken. Testi rent richting de bal. Sagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagué geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Zarincheh komt het veld opgelopen. Kuhn komt het veld opgelopen. Svendstrup komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Aparicio komt het veld opgelopen. Mulagić komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Wytynck onderschept slim de pass. Wytynck met een sublieme pass. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh draait met de bal, schiet en ... Pohančeník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Dep. Acantilados 2:3

74e minuut.
Koksa is nu in balbezit. Koksa geeft een lange en hoge pass. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. Sanguigni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Dep. Acantilados 2:4

79e minuut.
Doeltrap. Makos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 32%, Dep. Acantilados 68%.
mardelvelez - Dep. Acantilados 2:4