Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PATADURAS Argerich FC
romperpiernas Tactiek En línea 4
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 61.7
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen outstanding


2e minuut.
Profeta geeft een hoge lob. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Allen. Allen krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cervatiuc passt de bal met de wreef. Thái Sơn is nu in balbezit. Thái Sơn speelt de bal door. Mesiano is nu in balbezit. Mesiano schiet op doel. Fotiou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Scheefer kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobadilla met de inworp. Thái Sơn geeft de bal voor. Mesiano maakt een snoekduik en kopt de bal. Fotiou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Giribone geeft de bal voor. Bobadilla geeft een hoge lob. Thái Sơn kopt de bal weg. Mesiano rent richting de bal. Mesiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Allen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antilef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ponikowski rent richting de bal. Giribone onderschept slim de pass. Mesiano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mesiano is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky verovert de bal door een tackle van achteren. Serebrisky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - Argerich FC 0:1

32e minuut.
Cervatiuc geeft een lange en hoge pass. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski passt de bal met de wreef. Serebrisky is nu in balbezit. Serebrisky schiet op doel. Fotiou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Cervatiuc is nu in balbezit. Scheefer begaat een overtreding. Cervatiuc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cervatiuc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ponikowski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Serebrisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky passt de bal met de wreef. Thái Sơn rent richting de bal. Serebrisky rent richting de bal. Serebrisky haalt uit met een fantastische trap. Fotiou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piekarek komt het veld opgelopen. Eyzaguirre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 66%, Argerich FC 34%.
PATADURAS - Argerich FC 0:1

48e minuut.
Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira speelt de bal door. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski geeft een hoge lob. Serebrisky krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Antilef de bal. Scheefer rent richting de bal. Scheefer passt de bal in één keer door. Antilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Antilef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Eyzaguirre rent richting de bal. Eyzaguirre geeft de bal voor. Scheefer probeert naar een medespeler te passen. Antilef heeft problemen om de bal te vangen. Antilef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Quesada geeft een lange en hoge pass. Serebrisky kopt de bal weg. Thái Sơn geeft de bal voor. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... Fotiou bokst de bal weg.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Fotiou de bal onder controle te krijgen. Thái Sơn rent richting de bal. Thái Sơn passt de bal in één keer door. Serebrisky is nu in balbezit. Serebrisky haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 48%, Argerich FC 52%.
PATADURAS - Argerich FC 0:1