Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argerich FC PATADURAS
EL 4-1-1-1-W-2 Tactiek romperpiernas
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 56.9
solide Schieten formidabel
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Bielawa is nu in balbezit. Raineri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bielawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Profeta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hempel is nu in balbezit. Strauch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hempel raakt geblesseerd tijdens het duel. Hempel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hazeldine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - PATADURAS 0:1

7e minuut.
Green probeert naar een medespeler te passen. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa geeft een lange en hoge pass. Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - PATADURAS 0:2

10e minuut.
Hempel heeft problemen om de bal te vangen. Hempel passt de bal zonder na te denken. Scheefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fernández passt de bal met de wreef. Calvelli rent richting de bal. Calvelli passt de bal zonder na te denken. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel schiet op doel. Hazeldine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - PATADURAS 0:3

34e minuut.
Calvelli passt de bal in één keer door. Scheefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheefer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hempel de bal. Hempel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hazeldine trapt de bal weg van het doel. Fernández kopt de bal weg. Calvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Profeta is nu in balbezit. Raineri geeft een hoge lob. Profeta speelt de bal door. Hempel rent richting de bal. Hempel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 67%, PATADURAS 33%.
Argerich FC - PATADURAS 0:3

46e minuut.
Piekarek komt het veld opgelopen. Eyzaguirre komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bielawa onderschept slim de pass. Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - PATADURAS 0:4

70e minuut.
Green passt de bal in één keer door. Giribone heeft problemen om de bal te vangen. Giribone geeft de bal voor. Hempel heeft problemen om de bal te vangen. Hempel draait met de bal, schiet en ... Hazeldine bokst de bal weg.

71e minuut.
Végh probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Piekarek met een snelle inworp. Scheefer geeft de bal voor. Hempel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Thái Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Strauch is nu in balbezit. Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández geeft een hoge lob. Hempel maakt een snoekduik en kopt de bal. Hazeldine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Green passt de bal met de wreef. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Raineri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bielawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hempel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - PATADURAS 0:5

85e minuut.
Piekarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarek geeft een lange en hoge pass. Hempel kopt de bal weg. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 49%, PATADURAS 51%.
Argerich FC - PATADURAS 0:5