Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva Jujuy! black attack
5-3-2 Tactiek Blac-abu
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
5 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 59
goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Salas rent richting de bal. Inworp. Salas met een snelle inworp. Boschker bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschker geeft de bal voor. Donghuang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ðức Tuấn geeft een hoge lob. Felid kopt de bal weg. Voulgaris heeft problemen om de bal te vangen. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap. Ghislieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - black attack 0:1

18e minuut.
Nărăvaş speelt de bal door. Salas rent richting de bal. Met opzet legt Petryna zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Petryna naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voulgaris. Kačera wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kačera kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 33%, black attack 67%.
Viva Jujuy! - black attack 0:1

61e minuut.
Adamantidis passt de bal in één keer door. Salas rent richting de bal. Salas probeert naar een medespeler te passen. Xudayarov rent richting de bal. Xudayarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Salas heeft problemen om de bal te vangen. Tavares is nu in balbezit. Salas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 33%, black attack 67%.
Viva Jujuy! - black attack 0:1