Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black attack Viva Jujuy!
Nova Tactiek 5-2-3 arriba
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
12 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.9 gemiddelde waardering 58
formidable Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev is nu in balbezit. Ðức Tuấn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðức Tuấn krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Brochev is nu in balbezit. Brochev probeert naar een medespeler te passen. Xudayarov heeft problemen om de bal te vangen. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Concha trapt de bal weg van het doel. Nainggolan rent richting de bal. Burgazlı rent richting de bal. Nainggolan verovert de bal door een tackle van achteren. Nainggolan schiet op doel. Ghislieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Vasse bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasse met een snel genomen vrije trap. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Skórzewski met een sublieme pass. Pristavu speelt de bal door. Nainggolan rent richting de bal. Nainggolan schiet op doel. Ghislieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Viva Jujuy! 1:0

22e minuut.
Brochev kopt de bal weg. Gökmen is nu in balbezit. Gökmen passt de bal met de wreef. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
black attack - Viva Jujuy! 1:1

24e minuut.
Pristavu passt de bal zonder na te denken. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev geeft een lange en hoge pass. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ološtiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ološtiak probeert naar een medespeler te passen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas geeft een hoge lob. Brochev springt en kopt de bal. Concha bokst de bal weg.

32e minuut.
Pristavu is nu in balbezit. Pristavu geeft een hoge lob. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - Viva Jujuy! 2:1

36e minuut.
Brochev is nu in balbezit. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Kačera onderschept slim de pass. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Zuccolo geeft een hoge lob. Concha met een sublieme pass. Voulgaris kopt de bal weg. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan haalt uit met een fantastische trap. Ghislieri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black attack 60%, Viva Jujuy! 40%.
black attack - Viva Jujuy! 2:1

48e minuut.
Inworp. Kačera met de inworp. Nedelescu geeft de bal voor. Xudayarov maakt een snoekduik en kopt de bal. Concha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Kačera onderschept slim de pass. Kačera passt de bal met de wreef. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev draait met de bal, schiet en ... Concha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Kačera met een sublieme pass. Brochev is nu in balbezit. Gökmen probeert naar een medespeler te passen. Brochev rent richting de bal. Brochev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Burgazlı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pristavu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nainggolan rent richting de bal. Nainggolan schiet op doel. Ghislieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pristavu kopt de bal weg. Klungelig pakt Zuccolo de bal. Kubovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris onderschept slim de pass. Voulgaris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Vasse speelt de bal door. Daar is Pristavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedelescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nedelescu krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Skórzewski kan de bal niet met de borst controleren. Kačera rent richting de bal. Kačera met een sublieme pass. Brochev rent richting de bal. Brochev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Concha met een harde bal richting middenveld. Voulgaris kopt de bal weg. Nainggolan is nu in balbezit. Nainggolan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black attack 63%, Viva Jujuy! 37%.
black attack - Viva Jujuy! 2:1