Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga B.04 [del]
  • Stadion: El Fortin
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22858
mardelvelez SAAM PITHOOM JASON
2rct Tactiek negrox
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 11
57.4 gemiddelde waardering 56.7
very good Schieten excellent
solid Passen solid
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Osadici speelt de bal door. Quốc Thành met een sublieme pass. Graversa is nu in balbezit. Graversa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - SAAM PITHOOM JASON 1:0

6e minuut.
Canuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riucu speelt de bal door. Aletorowicz rent richting de bal. Aletorowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Schot is nu in balbezit. Mateiaş verovert de bal door een tackle van achteren. Mateiaş geeft de bal voor. Onay rent richting de bal. Onay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Valasopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Graversa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valasopoulos. Valasopoulos krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Valasopoulos speelt de bal door. Daar is Gazezoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazezoğlu passt de bal in één keer door. Aletorowicz is nu in balbezit. Aletorowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Quốc Thành onderschept slim de pass. Quốc Thành geeft een lange en hoge pass. Graversa kopt de bal weg. Onay is nu in balbezit. Onay haalt uit met een fantastische trap. Netto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 35%, SAAM PITHOOM JASON 65%.
mardelvelez - SAAM PITHOOM JASON 1:0

47e minuut.
Buitenspel voor Aletorowicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Piechota neemt vlug de vrije trap. Onay kopt de bal weg. Graversa rent richting de bal. Graversa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Nikiel rent richting de bal. Nikiel geeft een hoge lob. Beštić kopt de bal weg. Găină rent richting de bal. Găină haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Piechota geeft een hoge lob. Valasopoulos kopt de bal weg. Mateiaş is nu in balbezit. Aletorowicz onderschept slim de pass. Aletorowicz haalt uit met een fantastische trap. Mfumu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Canuzzi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zarincheh komt het veld opgelopen. Cetnarski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Földvári de bal. Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gazezoğlu met een sublieme pass. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aletorowicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Riucu is nu in balbezit. Riucu passt de bal zonder na te denken. Canuzzi rent richting de bal. Canuzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mardelvelez - SAAM PITHOOM JASON 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 39%, SAAM PITHOOM JASON 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mardelvelez - SAAM PITHOOM JASON 1:1