Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAAM PITHOOM JASON mardelvelez
negrox Tactiek P G M
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 53.8
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canuzzi met een snelle inworp. Gács probeert naar een medespeler te passen. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz haalt uit met een fantastische trap. Sanguigni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Láinez geeft een lange en hoge pass. Aletorowicz is nu in balbezit. Wytynck verovert de bal door een tackle van achteren. Riucu is nu in balbezit. Riucu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Schot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riucu met een sublieme pass. Gács heeft problemen om de bal te vangen. Gács geeft een hoge lob. Aletorowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Osadici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osadici speelt de bal door. Láinez onderschept slim de pass. Daar is Onay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onay schiet op doel. Karpouzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Onay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laurey komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Schot is nu in balbezit. Wytynck begaat een overtreding. Schot raakt geblesseerd tijdens het duel. Schot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Canuzzi krijgt zijn hoofd ertegen. Sanguigni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAM PITHOOM JASON - mardelvelez 1:0

39e minuut.
Kiełpiński geeft een hoge lob. Skalkotas kopt de bal weg. Aletorowicz is nu in balbezit. Aletorowicz draait met de bal, schiet en ... Sanguigni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAM PITHOOM JASON - mardelvelez 2:0

41e minuut.
Apostu heeft problemen om de bal te vangen. Gács rent richting de bal. Gács passt de bal in één keer door. Schot is nu in balbezit. Schot draait met de bal, schiet en ... Sanguigni bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAAM PITHOOM JASON 48%, mardelvelez 52%.
SAAM PITHOOM JASON - mardelvelez 2:0

62e minuut.
Daar is Riucu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riucu geeft de bal voor. Kiełpiński heeft problemen om de bal te vangen. Canuzzi is nu in balbezit. Canuzzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Schot bereikt de bal nog maar net als eerste. Schot passt de bal in één keer door. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAM PITHOOM JASON - mardelvelez 3:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schot met een snelle inworp. Sagué met een sublieme pass. Laurey is nu in balbezit. Laurey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zarincheh komt het veld opgelopen. Aparicio komt het veld opgelopen. Márcico komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Skalkotas geeft een hoge lob. Földvári met een sublieme pass. Osadici probeert naar een medespeler te passen. Laurey is nu in balbezit. Laurey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Riucu verovert de bal door een tackle van achteren. Riucu passt de bal met de wreef. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAM PITHOOM JASON - mardelvelez 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAAM PITHOOM JASON 54%, mardelvelez 46%.
SAAM PITHOOM JASON - mardelvelez 4:0