Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Equipo Dep. Acantilados
5 - 2 - 3 A Tactiek b-2A
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
63.8 gemiddelde waardering 55.8
formidable Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Daar is Strażak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubelec probeert naar een medespeler te passen. Masař heeft problemen om de bal te vangen. Masař geeft een hoge lob. Pniewski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Reakes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pniewski kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Inworp. Masař met de inworp. Lubelec rent richting de bal. Lubelec geeft de bal voor. Pniewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - Dep. Acantilados 1:0

6e minuut.
Lubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubelec geeft een lange en hoge pass. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - Dep. Acantilados 2:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reakes met de inworp. Lubelec probeert naar een medespeler te passen. Reakes geeft de bal voor. Pniewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bugay geeft een hoge lob. Pniewski kopt de bal weg. Daar is Olivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrache is nu in balbezit. Mitrache draait met de bal, schiet en ... Kanetkar bokst de bal weg.

19e minuut.
Masař met de inworp. Lubelec probeert naar een medespeler te passen. Koksa verovert de bal door een tackle van achteren. Reakes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reakes schiet op doel. Kanetkar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - Dep. Acantilados 3:0

20e minuut.
Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Arco bereikt de bal nog maar net als eerste. de Arco passt de bal in één keer door. Makos bereikt de bal nog maar net als eerste. Makos draait met de bal, schiet en ... Quinto bokst de bal weg.

26e minuut.
Klungelig pakt Kritikopoulos de bal. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache passt de bal zonder na te denken. Masař geeft de bal voor. Pniewski kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mitrache rent richting de bal. Mitrache geeft de bal voor. Pniewski heeft problemen om de bal te vangen. Pniewski schiet op doel. Kanetkar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - Dep. Acantilados 4:0

31e minuut.
Langanke kopt de bal weg. Bugay probeert naar een medespeler te passen. Eftene is nu in balbezit. Codreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Codreanu schiet op doel. Quinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mitrache is nu in balbezit. Mitrache draait met de bal, schiet en ... Di Gioia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makos bereikt de bal nog maar net als eerste. Makos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Quinto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Codreanu is nu in balbezit. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinaci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strażak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Strażak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Lubelec is nu in balbezit. Strażak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lubelec raakt geblesseerd tijdens het duel. Savronskis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Di Gioia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - Dep. Acantilados 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo 32%, Dep. Acantilados 68%.
El Equipo - Dep. Acantilados 5:0

47e minuut.
Pniewski kopt de bal weg. Mitrache is nu in balbezit. Olivia maakt een afschuwelijke overtreding. Olivia krijgt een gele kaart. Mitrache is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez Belloso komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Savronskis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tejkal komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bugay verovert de bal door een tackle van achteren. Bugay geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langanke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strażak geeft een lange en hoge pass. Quinto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Makos bereikt de bal nog maar net als eerste. Makos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Achterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Achterberg geeft een lange en hoge pass. Koksa kopt de bal weg. Reakes heeft problemen om de bal te vangen. Reakes geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ondříček komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pniewski kopt de bal weg. Mitrache is nu in balbezit. Kritikopoulos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitrache raakt geblesseerd tijdens het duel. Pniewski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - Dep. Acantilados 6:0

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rüstəmli komt het veld opgelopen. Małkowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ondříček met een sublieme pass. Reakes kopt de bal weg. Koksa heeft problemen om de bal te vangen. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Koksa rent richting de bal. Koksa geeft de bal voor. Inworp. Reakes met de inworp. Lubelec geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lubelec is nu in balbezit. Lubelec geeft de bal voor. van Wijk heeft problemen om de bal te vangen. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - Dep. Acantilados 7:0

80e minuut.
Masař geeft de bal voor. Klungelig pakt Reakes de bal. Reakes geeft een lange en hoge pass. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski schiet op doel. Kanetkar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Klungelig pakt Małkowski de bal. Małkowski passt de bal met de wreef. Strażak speelt de bal door. Makos is nu in balbezit. Makos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rüstəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - Dep. Acantilados 7:1

83e minuut.
Daar is Strażak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strażak met een sublieme pass. Rüstəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmli draait met de bal, schiet en ... Ondříček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - Dep. Acantilados 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo 34%, Dep. Acantilados 66%.
El Equipo - Dep. Acantilados 7:2