Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga B.04 [del]
  • Stadion: Emma Belen
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 11351
Dep. Acantilados El Equipo
b-2A Tactiek 5 - 2 - 3 DEF
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
56.3 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Masař passt de bal zonder na te denken. Lubelec met een sublieme pass. Schulmeister probeert naar een medespeler te passen. Schutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lubelec passt de bal in één keer door. Schutz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van de Arco ... Strafschop! Directe rode kaart, de Arco moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! de Arco schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Schutz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schutz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ban probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Strażak de bal. Strażak passt de bal met de wreef. Kuhn rent richting de bal. Kuhn draait met de bal, schiet en ... Cyll bokst de bal weg.

7e minuut.
Achterberg verovert de bal door een tackle van achteren. Achterberg geeft de bal voor. Schutz rent richting de bal. Schutz draait met de bal, schiet en ... Kanetkar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dep. Acantilados - El Equipo 0:1

10e minuut.
Okoński rent richting de bal. Pniewski onderschept slim de pass. Schutz is nu in balbezit. Schutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dep. Acantilados - El Equipo 0:2

12e minuut.
Schulmeister speelt de bal door. Okoński is nu in balbezit. Pniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Schutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dep. Acantilados - El Equipo 0:3

13e minuut.
Olivia passt de bal zonder na te denken. Kritikopoulos met een sublieme pass. Strażak speelt de bal door. Klungelig pakt Codreanu de bal. Codreanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Topek rent richting de bal. Topek speelt de bal door. Lubelec rent richting de bal. Lubelec geeft de bal voor. Schutz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dep. Acantilados - El Equipo 0:4

21e minuut.
Codreanu is nu in balbezit. Masař begaat een overtreding. Codreanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ban zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuhn maakt een snoekduik en kopt de bal. Cyll maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dep. Acantilados - El Equipo 1:4

22e minuut.
Schulmeister met een sublieme pass. Masař speelt de bal door. Lubelec rent richting de bal. Lubelec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dep. Acantilados - El Equipo 1:5

27e minuut.
Koksa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okoński verovert de bal door een tackle van achteren. Schutz heeft problemen om de bal te vangen. Schutz draait met de bal, schiet en ... Kanetkar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dep. Acantilados - El Equipo 1:6

27e minuut.
Lubelec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Janduda komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Okoński verovert de bal door een tackle van achteren. Okoński geeft een hoge lob. Vulpe is nu in balbezit. Kuhn verovert de bal door een tackle van achteren. Kuhn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Masař passt de bal zonder na te denken. Daar is Schulmeister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schulmeister passt de bal zonder na te denken. Schutz rent richting de bal. Schutz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kuhn kopt de bal weg. Masař rent richting de bal. Masař passt de bal zonder na te denken. Schutz is nu in balbezit. Schutz draait met de bal, schiet en ... Kanetkar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dep. Acantilados 59%, El Equipo 41%.
Dep. Acantilados - El Equipo 1:6

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cyll niet meer kan verder spelen. Bireta komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia passt de bal met de wreef. Ban geeft de bal voor. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dep. Acantilados - El Equipo 2:6

68e minuut.
Schutz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zalewski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ban heeft problemen om de bal te vangen. Ban geeft de bal voor. Kuhn kopt de bal weg. Klungelig pakt Strażak de bal. Strażak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dep. Acantilados - El Equipo 3:6

69e minuut.
Árva komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Schutz de bal. Vulpe is nu in balbezit. Vulpe geeft de bal voor. Pniewski rent richting de bal. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pniewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Makos komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Taça kopt de bal weg. Árva geeft de bal voor. Makos rent richting de bal. Makos schiet op doel. Bireta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Árva met de inworp. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu geeft een lange en hoge pass. Makos bereikt de bal nog maar net als eerste. Makos schiet op doel. Bireta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dep. Acantilados 44%, El Equipo 56%.
Dep. Acantilados - El Equipo 3:6