Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black attack PATADURAS
Blac-abu Tactiek romperpiernas
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Voulgaris de bal. Pristavu rent richting de bal. Pristavu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - PATADURAS 1:0

11e minuut.
Inworp. Tavares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu geeft een lange en hoge pass. Voulgaris springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - PATADURAS 2:0

13e minuut.
Donghuang trapt de bal weg. Green kopt de bal weg. Ghiţă heeft problemen om de bal te vangen. Hempel rent richting de bal. Hempel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - PATADURAS 2:1

16e minuut.
Ðức Tuấn geeft een hoge lob. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Tuấn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ðức Tuấn is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bielawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Scheefer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tavares geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gónzalez Alonso de bal onder controle te krijgen. Voulgaris is nu in balbezit. Voulgaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - PATADURAS 3:1

40e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bielawa zal de hoekschop nemen. Donghuang probeert naar een medespeler te passen. Pristavu kopt de bal weg. Voulgaris heeft problemen om de bal te vangen. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Profeta met een sublieme pass. Chaniotis speelt de bal door. Pristavu met een sublieme pass. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black attack 49%, PATADURAS 51%.
black attack - PATADURAS 3:1

46e minuut.
Piekarek komt het veld opgelopen. Eyzaguirre komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tavares met een snelle inworp. Pristavu probeert naar een medespeler te passen. Skórzewski probeert naar een medespeler te passen. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green passt de bal zonder na te denken. Fernández met een sublieme pass. Hempel is nu in balbezit. Hempel schiet op doel. Donghuang bokst de bal weg.

62e minuut.
Profeta geeft de bal voor. Bielawa rent richting de bal. Bielawa probeert naar een medespeler te passen. Piekarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarek schiet op doel. Donghuang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Petryna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petryna is nu in balbezit. Petryna draait met de bal, schiet en ... Gónzalez Alonso probeert de bal aan de voet te houden. Fotiou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Eyzaguirre rent richting de bal. Eyzaguirre geeft een hoge lob. Hempel kopt de bal weg. Bielawa rent richting de bal. Bielawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Pristavu kopt de bal weg. Petryna bereikt de bal nog maar net als eerste. Petryna passt de bal in één keer door. Voulgaris heeft problemen om de bal te vangen. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pristavu met een sublieme pass. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris speelt de bal door. Klungelig pakt Petryna de bal. Petryna schiet op doel. Fotiou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Bielawa rent richting de bal. Bielawa geeft een lange en hoge pass. Hempel rent richting de bal. Hempel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black attack 56%, PATADURAS 44%.
black attack - PATADURAS 3:1