Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PATADURAS black attack
romperpiernas Tactiek Nova
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 58.6
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Calvelli heeft problemen om de bal te vangen. Skórzewski onderschept slim de pass. Skórzewski passt de bal zonder na te denken. Nainggolan rent richting de bal. Nainggolan draait met de bal, schiet en ... Banov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández speelt de bal door. Green is nu in balbezit. Green geeft de bal voor. Hempel springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Tavares geeft een hoge lob. Voulgaris rent richting de bal. Green begaat een overtreding. Green krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ghiţă passt de bal in één keer door. Daar is Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández geeft een hoge lob. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bielawa passt de bal zonder na te denken. Profeta speelt de bal door. Scheefer geeft een hoge lob. Hempel krijgt zijn hoofd ertegen. Concha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - black attack 1:0

20e minuut.
Ghiţă geeft een lange en hoge pass. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris is nu in balbezit. Daar is Nainggolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nainggolan schiet op doel. Banov bokst de bal weg.

22e minuut.
Green met een sublieme pass. Pristavu met een sublieme pass. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris draait met de bal, schiet en ... Banov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PATADURAS - black attack 1:1

23e minuut.
Fernández met een sublieme pass. Klungelig pakt Chaniotis de bal. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris is nu in balbezit. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap. Banov bokst de bal weg.

25e minuut.
Vasse passt de bal zonder na te denken. Daar is Pristavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pristavu geeft de bal voor. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - black attack 1:2

30e minuut.
Profeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeta probeert naar een medespeler te passen. Pristavu speelt de bal door. Nainggolan rent richting de bal. Nainggolan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pristavu is nu in balbezit. Pristavu geeft een hoge lob. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Salgado de bal onder controle te krijgen. Hempel met een sublieme pass. Calvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel rent richting de bal. Hempel haalt uit met een fantastische trap. Concha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ðức Tuấn passt de bal in één keer door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares met een sublieme pass. Nainggolan rent richting de bal. Nainggolan draait met de bal, schiet en ... Banov bokst de bal weg.

44e minuut.
Chaniotis probeert naar een medespeler te passen. Vasse rent richting de bal. Vasse passt de bal zonder na te denken. Nainggolan is nu in balbezit. Nainggolan schiet op doel. Banov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 55%, black attack 45%.
PATADURAS - black attack 1:2

46e minuut.
Eyzaguirre komt het veld opgelopen. Piekarek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Fernández met de inworp. Piekarek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gökmen de bal. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ghiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţă passt de bal met de wreef. Gónzalez Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Voulgaris is nu in balbezit. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - black attack 1:3

64e minuut.
Inworp. Vasse met de inworp. Voulgaris met een sublieme pass. Nainggolan is nu in balbezit. Nainggolan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Nainggolan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chaniotis de bal. Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap. Banov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - black attack 1:4

74e minuut.
Skórzewski speelt de bal door. Nainggolan rent richting de bal. Pristavu rent richting de bal. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris schiet op doel. Banov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Skórzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu probeert naar een medespeler te passen. Nainggolan is nu in balbezit. Nainggolan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Fernández met een sublieme pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een lange en hoge pass. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Vasse speelt de bal door. Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris passt de bal met de wreef. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - black attack 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 55%, black attack 45%.
PATADURAS - black attack 1:5