Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argerich FC Viva Jujuy!
En línea 4 Tactiek 52w2
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
63.1 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Serebrisky speelt de bal door. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Brochev zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Brochev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Brochev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Ponikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thái Sơn speelt de bal door. Daar is Ponikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponikowski geeft de bal voor. Serebrisky bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Salas is nu in balbezit. Moores rent richting de bal. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas draait met de bal, schiet en ... Hazeldine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - Viva Jujuy! 0:1

23e minuut.
Inworp. Bobadilla met een snelle inworp. Thái Sơn is nu in balbezit. Thái Sơn geeft een lange en hoge pass. Mesiano krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ološtiak geeft een lange en hoge pass. Moores bereikt de bal nog maar net als eerste. Moores passt de bal met de wreef. Mesiano is nu in balbezit. Mesiano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ponikowski geeft een hoge lob. Adamantidis rent richting de bal. Mesiano onderschept slim de pass. Mesiano haalt uit met een fantastische trap. Ghislieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Argerich FC - Viva Jujuy! 1:1

35e minuut.
Adamantidis geeft een lange en hoge pass. Serebrisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Felid is nu in balbezit. Mesiano verovert de bal door een tackle van achteren. Mesiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bobadilla passt de bal met de wreef. Quesada geeft de bal voor. Serebrisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky schiet op doel. Ghislieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ponikowski geeft de bal voor. Mesiano rent richting de bal. Mesiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - Viva Jujuy! 2:1

43e minuut.
Nărăvaş speelt de bal door. Klungelig pakt Felid de bal. Felid speelt de bal door. Salas rent richting de bal. Salas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 56%, Viva Jujuy! 44%.
Argerich FC - Viva Jujuy! 2:1

56e minuut.
Inworp. Ponikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thái Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Sơn geeft een hoge lob. Serebrisky springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hazeldine trapt de bal weg. Felid kopt de bal weg. Salas is nu in balbezit. Salas geeft de bal voor. Xudayarov maakt een snoekduik en kopt de bal. Hazeldine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Mesiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervatiuc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Felid. Felid krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Nărăvaş speelt de bal door. Pereira rent richting de bal. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas geeft de bal voor. Xudayarov maakt een snoekduik en kopt de bal. Hazeldine bokst de bal weg. Quesada speelt de bal door. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla geeft de bal voor. Mesiano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - Viva Jujuy! 3:1

74e minuut.
Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski passt de bal in één keer door. Thái Sơn probeert naar een medespeler te passen. Mesiano is nu in balbezit. Mesiano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Salas rent richting de bal. Salas speelt de bal door. Nărăvaş rent richting de bal. Nărăvaş geeft een hoge lob. Xudayarov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira geeft een lange en hoge pass. Serebrisky is nu in balbezit. Serebrisky haalt uit met een fantastische trap. Ghislieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 51%, Viva Jujuy! 49%.
Argerich FC - Viva Jujuy! 3:1