Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva Jujuy! Argerich FC
6-2-2 Tactiek En lìnea 3
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 61.6
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Ponikowski speelt de bal door. Sarto is nu in balbezit. Sarto passt de bal met de wreef. Serebrisky rent richting de bal. Serebrisky schiet op doel. Ghislieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu geeft een lange en hoge pass. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev verovert de bal door een tackle van achteren. Brochev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Salas met de inworp. Ološtiak is nu in balbezit. Ološtiak geeft een lange en hoge pass. Brochev krijgt zijn hoofd ertegen. Hazeldine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - Argerich FC 1:0

37e minuut.
Salas passt de bal zonder na te denken. Brochev is nu in balbezit. Moores begaat een overtreding. Brochev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xudayarov komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov onderschept slim de pass. Xudayarov geeft een hoge lob. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 33%, Argerich FC 67%.
Viva Jujuy! - Argerich FC 1:0

50e minuut.
Brochev rent richting de bal. Brochev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moores de bal onder controle te krijgen. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nedelescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nedelescu de bal. Nedelescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ghislieri trapt de bal weg. Xudayarov kopt de bal weg. Allen rent richting de bal. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moores heeft problemen om de bal te vangen. Brochev is nu in balbezit. Brochev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Salas rent richting de bal. Salas geeft een lange en hoge pass. Brochev maakt een snoekduik en kopt de bal. Hazeldine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Nedelescu met een snelle inworp. Xudayarov rent richting de bal. Xudayarov geeft een hoge lob. Brochev maakt een snoekduik en kopt de bal. Hazeldine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kačera met een sublieme pass. Ološtiak is nu in balbezit. Thái Sơn onderschept slim de pass. Thái Sơn geeft de bal voor. Sarto springt en kopt de bal. Ghislieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 31%, Argerich FC 69%.
Viva Jujuy! - Argerich FC 1:0