Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argerich FC El Equipo
En línea 4 Tactiek 5 - 2 - 3 A
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
60.3 gemiddelde waardering 64.9
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Daar is Thái Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Sơn speelt de bal door. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski geeft de bal voor. Mesiano maakt een snoekduik en kopt de bal. Ondříček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Pniewski schiet op doel. Moores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lubelec is nu in balbezit. Lubelec geeft een hoge lob. Mitrache springt en kopt de bal. Hazeldine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - El Equipo 0:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reakes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masař geeft de bal voor. Mitrache maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - El Equipo 0:2

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reakes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masař bereikt de bal nog maar net als eerste. Masař geeft een lange en hoge pass. Pniewski springt en kopt de bal. Paal!

34e minuut.
Lubelec heeft problemen om de bal te vangen. Lubelec passt de bal met de wreef. Masař met een sublieme pass. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - El Equipo 0:3

38e minuut.
Masař passt de bal met de wreef. Lubelec rent richting de bal. Lubelec passt de bal zonder na te denken. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache schiet op doel. Hazeldine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bobadilla met een sublieme pass. Serebrisky heeft problemen om de bal te vangen. Serebrisky passt de bal met de wreef. Mesiano rent richting de bal. Mesiano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 54%, El Equipo 46%.
Argerich FC - El Equipo 0:3

49e minuut.
Ondříček speelt de bal door. Thái Sơn kopt de bal weg. Achterberg heeft problemen om de bal te vangen. Mesiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Reakes met de inworp. Masař rent richting de bal. Masař geeft een lange en hoge pass. Lubelec krijgt zijn hoofd ertegen. Hazeldine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - El Equipo 0:4

73e minuut.
Masař kopt de bal weg. Reakes heeft problemen om de bal te vangen. Reakes passt de bal met de wreef. Lubelec rent richting de bal. Lubelec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pniewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thái Sơn. Pniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lubelec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reakes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reakes geeft een lange en hoge pass. Mitrache is nu in balbezit. Mitrache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Pniewski onderschept slim de pass. Pniewski passt de bal in één keer door. Mitrache is nu in balbezit. Mitrache schiet op doel. Hazeldine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 53%, El Equipo 47%.
Argerich FC - El Equipo 0:4