Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black attack mardelvelez
Blac-abu Tactiek 4ad
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 54.5
formidable Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
Vasse passt de bal zonder na te denken. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu passt de bal met de wreef. Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Skórzewski heeft problemen om de bal te vangen. Găină rent richting de bal. Skórzewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skórzewski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Apostu is nu in balbezit. Apostu geeft een lange en hoge pass. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graversa bereikt de bal nog maar net als eerste. Graversa schiet op doel. Donghuang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - mardelvelez 0:1

22e minuut.
Quốc Thành speelt de bal door. Onay is nu in balbezit. Khalvashi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Onay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Graversa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Donghuang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - mardelvelez 0:2

24e minuut.
Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voulgaris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pristavu neemt de penalty, wat een uithaal! Mfumu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - mardelvelez 1:2

27e minuut.
Petryna bereikt de bal nog maar net als eerste. Petryna passt de bal met de wreef. Pristavu probeert naar een medespeler te passen. Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Apostu probeert naar een medespeler te passen. Graversa bereikt de bal nog maar net als eerste. Graversa passt de bal in één keer door. Onay bereikt de bal nog maar net als eerste. Onay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Osadici rent richting de bal. Osadici passt de bal met de wreef. Quốc Thành geeft de bal voor. Graversa krijgt zijn hoofd ertegen. Donghuang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - mardelvelez 1:3

37e minuut.
Graversa bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină is nu in balbezit. Skórzewski begaat een overtreding. Găină raakt geblesseerd tijdens het duel. Quốc Thành wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black attack 46%, mardelvelez 54%.
black attack - mardelvelez 1:3

51e minuut.
Klungelig pakt Pristavu de bal. Piechota probeert naar een medespeler te passen. Quốc Thành met een sublieme pass. Graversa is nu in balbezit. Graversa haalt uit met een fantastische trap. Donghuang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Beštić geeft een hoge lob. Skórzewski is nu in balbezit. Skórzewski passt de bal in één keer door. Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris schiet op doel. Mfumu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Tavares geeft een lange en hoge pass. Mateiaş rent richting de bal. Skórzewski onderschept slim de pass. Skórzewski geeft de bal voor. Petryna springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Daar is Petryna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petryna passt de bal in één keer door. Vasse is nu in balbezit. Vasse geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Skalkotas de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pizzicaroli komt het veld opgelopen. Cetnarski komt het veld opgelopen. Laurey komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pristavu passt de bal met de wreef. Skórzewski probeert naar een medespeler te passen. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap. Mfumu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - mardelvelez 2:3

73e minuut.
Piechota met een sublieme pass. Salgado is nu in balbezit. Quốc Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Thành geeft een lange en hoge pass. Graversa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Skórzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Skórzewski speelt de bal door. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris schiet op doel. Beštić probeert de bal aan de voet te houden. Mfumu bokst de bal weg.

77e minuut.
Vasse verovert de bal door een tackle van achteren. Vasse passt de bal met de wreef. Petryna rent richting de bal. Voulgaris is nu in balbezit. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Skórzewski onderschept slim de pass. Skórzewski passt de bal met de wreef. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
black attack - mardelvelez 3:3

86e minuut.
Vasse rent richting de bal. Vasse probeert naar een medespeler te passen. Petryna bereikt de bal nog maar net als eerste. Petryna haalt uit met een fantastische trap. Mfumu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black attack - mardelvelez 4:3

89e minuut.
Piechota maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Ðức Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graversa is nu in balbezit. Quốc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Thành draait met de bal, schiet en ... Donghuang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black attack 50%, mardelvelez 50%.
black attack - mardelvelez 4:3