Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga B.04 [del]
  • Stadion: El Fortin
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22194
mardelvelez black attack
2rct Tactiek Nova
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
3 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 58.8
solid Schieten excellent
good Passen very good
formidable Verdedigen very good


11e minuut.
Quốc Thành rent richting de bal. Gökmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Thành passt de bal in één keer door. Ðức Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft de bal voor. Nainggolan is nu in balbezit. Nainggolan schiet op doel. Mfumu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - black attack 0:1

30e minuut.
Vasse speelt de bal door. Voulgaris rent richting de bal. Pristavu speelt de bal door. Klungelig pakt Nainggolan de bal. Nainggolan haalt uit met een fantastische trap. Mfumu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 39%, black attack 61%.
mardelvelez - black attack 0:1

51e minuut.
Ghiţă rent richting de bal. Ghiţă geeft een lange en hoge pass. Piechota is nu in balbezit. Nainggolan verovert de bal door een tackle van achteren. Nainggolan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan haalt uit met een fantastische trap. Mfumu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - black attack 0:2

54e minuut.
Skórzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórzewski onderschept slim de pass. Skórzewski geeft een hoge lob. Voulgaris krijgt zijn hoofd ertegen. Mfumu bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Mfumu niet meer kan verder spelen. Sanguigni komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Radłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu passt de bal met de wreef. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan draait met de bal, schiet en ... Sanguigni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quốc Thành kopt de bal weg. Gökmen is nu in balbezit. Graversa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Graversa krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Buitenspel voor Testi. Goede buitenspelval van de verdediging. Sacarías komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pristavu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Aparicio komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Voulgaris is nu in balbezit. Piechota begaat een overtreding. Voulgaris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pristavu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nainggolan kopt de bal weg. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - black attack 0:3

81e minuut.
Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu met een sublieme pass. Voulgaris is nu in balbezit. Voulgaris schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Pristavu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skórzewski is nu in balbezit. Skórzewski geeft de bal voor. Voulgaris krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 45%, black attack 55%.
mardelvelez - black attack 0:3