Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argerich FC mardelvelez
EL 4-1-1-1-W-2 Tactiek 2rct
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
61.6 gemiddelde waardering 54.8
excellent Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Sơn geeft een hoge lob. Serebrisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky haalt uit met een fantastische trap. Mfumu bokst de bal weg.

16e minuut.
Thái Sơn is nu in balbezit. Thái Sơn speelt de bal door. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla geeft de bal voor. Serebrisky maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Bobadilla de bal. Aparicio is nu in balbezit. Bobadilla begaat een overtreding. Aparicio raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Quốc Thành neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Moores is nu in balbezit. Moores geeft de bal voor. Inworp. Quốc Thành zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aparicio geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Allen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graversa rent richting de bal. Moores is nu in balbezit. Graversa verovert de bal door een tackle van achteren. Graversa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Thái Sơn passt de bal met de wreef. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto speelt de bal door. Serebrisky rent richting de bal. Serebrisky schiet op doel. Mfumu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Skalkotas probeert naar een medespeler te passen. Thái Sơn is nu in balbezit. Thái Sơn met een sublieme pass. Sarto rent richting de bal. Bobadilla geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Mfumu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Cervatiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aparicio krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft een hoge lob. Daar is Creutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serebrisky is nu in balbezit. Serebrisky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 54%, mardelvelez 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Argerich FC - mardelvelez 0:0

51e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Serebrisky rent richting de bal. Serebrisky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - mardelvelez 1:0

56e minuut.
Inworp. Ponikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radłowski rent richting de bal. Serebrisky verovert de bal door een tackle van achteren. Serebrisky draait met de bal, schiet en ... Mfumu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Wytynck speelt de bal door. Aparicio speelt de bal door. Graversa is nu in balbezit. Graversa schiet op doel. Hazeldine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Argerich FC - mardelvelez 1:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesiano komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Wytynck rent richting de bal. Wytynck geeft een hoge lob. Daar is Moores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Testi bereikt de bal nog maar net als eerste. Testi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Graversa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Onay komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mesiano stond buitenspel. Zarincheh komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Cetnarski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Pereira kopt de bal weg. Daar is Thái Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Sơn geeft de bal voor. Mesiano is nu in balbezit. Mesiano draait met de bal, schiet en ... Mfumu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 46%, mardelvelez 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Argerich FC - mardelvelez 1:1