Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga B.04 [del]
  • Stadion: La Poyonera
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 35999
El Equipo black attack
5 - 2 - 3 A Tactiek Nova
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 58.6
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Bugay geeft een lange en hoge pass. Pniewski kopt de bal weg. Masař speelt de bal door. Schutz rent richting de bal. Schutz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szenasy probeert wanhopig de bal te grijpen. Pniewski rent richting de bal. Pniewski draait met de bal, schiet en ... Szenasy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - black attack 1:0

15e minuut.
Ðức Tuấn rent richting de bal. Vasse bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schutz. Schutz krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Vasse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasse zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Petryna kopt de bal weg. Daar is Taivassalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voulgaris verovert de bal door een tackle van achteren. Voulgaris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Voulgaris is nu in balbezit. Taivassalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voulgaris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petryna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Voulgaris de bal. Voulgaris schiet op doel. Ondříček bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Equipo - black attack 1:1

20e minuut.
Taça geeft een hoge lob. Pniewski is nu in balbezit. Gökmen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gökmen krijgt een gele kaart. Pniewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Masař met een snel genomen vrije trap. Pniewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Khalvashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalvashi geeft de bal voor. Vasse kan de bal niet met de borst controleren. Reakes is nu in balbezit. Reakes geeft een hoge lob. Szenasy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pniewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - black attack 2:1

27e minuut.
Skórzewski passt de bal zonder na te denken. Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Achterberg. Voulgaris roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Voulgaris kan niet meer verder spelen. Biskupski komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Vasse passt de bal met de wreef. Petryna is nu in balbezit. Eftene schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eftene krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lubelec geeft de bal voor. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökmen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pniewski neemt zijn aanloop. Szenasy bokst de bal weg.

43e minuut.
Szenasy probeert naar een medespeler te passen. Lubelec kopt de bal weg. Gökmen rent richting de bal. Pniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo 46%, black attack 54%.
El Equipo - black attack 2:1

54e minuut.
Lubelec passt de bal zonder na te denken. Masař rent richting de bal. Met opzet legt Salgado zijn tegenspeler op de grond. Salgado krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Achterberg geeft de bal voor. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares begaat een overtreding. Tavares krijgt een gele kaart. Pniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Masař neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Khalvashi kopt de bal weg. Szenasy probeert naar een medespeler te passen. Bugay geeft een hoge lob. Reakes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reakes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Szenasy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Masař bereikt de bal nog maar net als eerste. Masař geeft de bal voor. Khalvashi kopt de bal weg. Lubelec is nu in balbezit. Lubelec geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo 42%, black attack 58%.
El Equipo - black attack 2:1