Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga B.04 [del]
  • Stadion: Emma Belen
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 11799
Dep. Acantilados PATADURAS
b-2A Tactiek romperpiernas
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 52.3
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Codreanu speelt de bal door. Rüstəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmli passt de bal zonder na te denken. Strażak geeft een hoge lob. Rüstəmli maakt een snoekduik en kopt de bal. Schrijvers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
de Arco probeert naar een medespeler te passen. Strażak is nu in balbezit. Strażak geeft een hoge lob. Codreanu rent richting de bal. Codreanu schiet op doel. Schrijvers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Koksa met een sublieme pass. Olivia geeft een lange en hoge pass. Giribone kopt de bal weg. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Strażak is nu in balbezit. Strażak met een sublieme pass. Chaniotis is nu in balbezit. Rüstəmli verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dep. Acantilados - PATADURAS 1:0

25e minuut.
de Arco passt de bal in één keer door. Strażak rent richting de bal. Strażak passt de bal met de wreef. Rüstəmli rent richting de bal. Rüstəmli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langanke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivia is nu in balbezit. Olivia geeft een lange en hoge pass. Strażak kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
de Arco rent richting de bal. de Arco geeft de bal voor. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu onderschept slim de pass. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. Schrijvers bokst de bal weg.

43e minuut.
Bielawa kopt de bal weg. Daar is Di Gioia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hempel onderschept slim de pass. Hempel haalt uit met een fantastische trap. Pohančeník probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Pohančeník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dep. Acantilados - PATADURAS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dep. Acantilados 40%, PATADURAS 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dep. Acantilados - PATADURAS 1:1

46e minuut.
Eyzaguirre komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Di Gioia kan de bal niet met de borst controleren. Hempel onderschept slim de pass. Olivia maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Olivia moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Olivia schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

53e minuut.
Gónzalez Alonso geeft de bal voor. Calvelli kopt de bal weg. Langanke geeft een hoge lob. Rüstəmli rent richting de bal. Rüstəmli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Piekarek komt het veld opgelopen. Koksa met een snelle inworp. Langanke geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
de Arco rent richting de bal. de Arco geeft een lange en hoge pass. Strażak geeft de bal voor. Rüstəmli springt en kopt de bal. Schrijvers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dep. Acantilados - PATADURAS 2:1

63e minuut.
van Wijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piekarek met de inworp. Scheefer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández passt de bal zonder na te denken. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dep. Acantilados - PATADURAS 2:2

70e minuut.
Makos komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Strażak met een snelle inworp. de Arco bereikt de bal nog maar net als eerste. de Arco passt de bal in één keer door. Makos is nu in balbezit. Makos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dep. Acantilados - PATADURAS 3:2

82e minuut.
Klungelig pakt de Arco de bal. de Arco met een sublieme pass. Gónzalez Alonso rent richting de bal. Makos verovert de bal door een tackle van achteren. Makos draait met de bal, schiet en ... Schrijvers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Profeta heeft problemen om de bal te vangen. Codreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Langanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Langanke geeft een hoge lob. Makos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dep. Acantilados - PATADURAS 4:2

86e minuut.
Fernández passt de bal zonder na te denken. Chaniotis met een sublieme pass. Profeta met een sublieme pass. Bielawa rent richting de bal. Bielawa schiet op doel. Pohančeník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dep. Acantilados 42%, PATADURAS 58%.
Dep. Acantilados - PATADURAS 4:2