Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAAM PITHOOM JASON Viva Jujuy!
negrox Tactiek 4-1-2-w-2
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
58.9 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


15e minuut.
Xudayarov speelt de bal door. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brochev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xudayarov neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
SAAM PITHOOM JASON - Viva Jujuy! 0:1

27e minuut.
Adamantidis speelt de bal door. Salas is nu in balbezit. Salas passt de bal met de wreef. Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAM PITHOOM JASON - Viva Jujuy! 0:2

31e minuut.
Sancho passt de bal met de wreef. Salas rent richting de bal. Salas speelt de bal door. Pupo is nu in balbezit. Pupo schiet op doel. Karpouzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Adamantidis verovert de bal door een tackle van achteren. Benizi is nu in balbezit. Benizi passt de bal in één keer door. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Inworp. Wenowaty komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Salas met de inworp. Kačera is nu in balbezit. Kačera geeft een lange en hoge pass. Pupo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAM PITHOOM JASON - Viva Jujuy! 0:3

39e minuut.
Kačera is nu in balbezit. Kačera met een sublieme pass. Salas rent richting de bal. Salas geeft de bal voor. Pupo maakt een snoekduik en kopt de bal. Karpouzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brochev rent richting de bal. Brochev schiet op doel. Karpouzis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAAM PITHOOM JASON 71%, Viva Jujuy! 29%.
SAAM PITHOOM JASON - Viva Jujuy! 0:3

46e minuut.
Riucu passt de bal zonder na te denken. Daar is Aletorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Schot is nu in balbezit. Schot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Gazezoğlu kopt de bal weg. Canuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAAM PITHOOM JASON - Viva Jujuy! 1:3

50e minuut.
Valasopoulos probeert naar een medespeler te passen. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu passt de bal zonder na te denken. Schot bereikt de bal nog maar net als eerste. Schot haalt uit met een fantastische trap. Ghislieri bokst de bal weg.

54e minuut.
Daar is Brochev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikiel rent richting de bal. Met opzet legt Brochev zijn tegenspeler op de grond. Brochev krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Brochev stond buitenspel. Nádor komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Valasopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Valasopoulos passt de bal in één keer door. Benizi met een sublieme pass. Canuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuzzi draait met de bal, schiet en ... Ghislieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAAM PITHOOM JASON 46%, Viva Jujuy! 54%.
SAAM PITHOOM JASON - Viva Jujuy! 1:3