Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva Jujuy! SAAM PITHOOM JASON
4-1-2-w-2 Tactiek negrox
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 60.9
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Schot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubovec onderschept slim de pass. Nedelescu geeft een hoge lob. Brochev rent richting de bal. Brochev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Schot passt de bal met de wreef. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz passt de bal in één keer door. Canuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuzzi draait met de bal, schiet en ... Ghislieri bokst de bal weg.

13e minuut.
Nedelescu probeert naar een medespeler te passen. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Salas met een sublieme pass. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Xudayarov kopt de bal weg. Brochev controleert de bal met de borst. Met opzet legt Benizi zijn tegenspeler op de grond. Benizi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Kubovec met een sublieme pass. Xudayarov heeft problemen om de bal te vangen. Xudayarov speelt de bal door. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Schot passt de bal met de wreef. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz schiet op doel. Ghislieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Burgazlı de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Schot onderschept slim de pass. Schot passt de bal zonder na te denken. Aletorowicz heeft problemen om de bal te vangen. Aletorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - SAAM PITHOOM JASON 0:1

41e minuut.
Adamantidis passt de bal in één keer door. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz onderschept slim de pass. Klungelig pakt Aletorowicz de bal. Aletorowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 48%, SAAM PITHOOM JASON 52%.
Viva Jujuy! - SAAM PITHOOM JASON 0:1

46e minuut.
Sancho komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Láinez rent richting de bal. Láinez geeft de bal voor. Klungelig pakt Schot de bal. Riucu rent richting de bal. Riucu draait met de bal, schiet en ... Ghislieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riucu schiet op doel. Ghislieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu passt de bal met de wreef. Salas rent richting de bal. Salas geeft de bal voor. Xudayarov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Aletorowicz controleert de bal met de borst. Riucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riucu passt de bal in één keer door. Aletorowicz is nu in balbezit. Aletorowicz haalt uit met een fantastische trap. Ghislieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Földvári geeft een hoge lob. Riucu rent richting de bal. Riucu passt de bal in één keer door. Schot is nu in balbezit. Schot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Salas de bal. Salas passt de bal met de wreef. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov schiet op doel. Karpouzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Földvári maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schot kopt de bal weg. Aletorowicz is nu in balbezit. Aletorowicz draait met de bal, schiet en ... Ghislieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - SAAM PITHOOM JASON 0:2

88e minuut.
Nikiel met een snelle inworp. Canuzzi heeft problemen om de bal te vangen. Canuzzi geeft de bal voor. Aletorowicz is nu in balbezit. Aletorowicz draait met de bal, schiet en ... Ghislieri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 49%, SAAM PITHOOM JASON 51%.
Viva Jujuy! - SAAM PITHOOM JASON 0:2