Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argerich FC SAAM PITHOOM JASON
En línea 4 Tactiek negrox
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60.2 gemiddelde waardering 60.4
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Benizi probeert naar een medespeler te passen. Riucu heeft problemen om de bal te vangen. Riucu speelt de bal door. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aletorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - SAAM PITHOOM JASON 0:1

12e minuut.
Thái Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Láinez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thái Sơn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cervatiuc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thái Sơn geeft een hoge lob. Mesiano springt en kopt de bal. Klungelig pakt Földvári de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Allen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thái Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Sơn passt de bal met de wreef. Serebrisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Netto trapt de bal weg. Riucu kopt de bal weg. Aletorowicz is nu in balbezit. Aletorowicz draait met de bal, schiet en ... Hazeldine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Cervatiuc verovert de bal door een tackle van achteren. Benizi probeert naar een medespeler te passen. Riucu probeert naar een medespeler te passen. Aletorowicz is nu in balbezit. Aletorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - SAAM PITHOOM JASON 0:2

30e minuut.
Cervatiuc rent richting de bal. Cervatiuc met een sublieme pass. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski geeft een hoge lob. Mesiano krijgt zijn hoofd ertegen. Netto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Riucu rent richting de bal. Riucu passt de bal zonder na te denken. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu geeft een hoge lob. Aletorowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Hazeldine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - SAAM PITHOOM JASON 0:3

42e minuut.
Valasopoulos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervatiuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cervatiuc krijgt een gele kaart. Schot raakt geblesseerd tijdens het duel. Gazezoğlu met een snel genomen vrije trap. Canuzzi kopt de bal weg. Aletorowicz is nu in balbezit. Aletorowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mesiano passt de bal zonder na te denken. Thái Sơn speelt de bal door. Serebrisky is nu in balbezit. Serebrisky draait met de bal, schiet en ... Netto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - SAAM PITHOOM JASON 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 41%, SAAM PITHOOM JASON 59%.
Argerich FC - SAAM PITHOOM JASON 1:3

49e minuut.
Nikiel met een sublieme pass. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu passt de bal met de wreef. Aletorowicz heeft problemen om de bal te vangen. Aletorowicz haalt uit met een fantastische trap. Hazeldine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canuzzi is nu in balbezit. Canuzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - SAAM PITHOOM JASON 1:4

74e minuut.
Cervatiuc neemt vlug de vrije trap. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski geeft een hoge lob. Mesiano krijgt zijn hoofd ertegen. Netto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - SAAM PITHOOM JASON 2:4

77e minuut.
Benizi passt de bal met de wreef. Gazezoğlu met een sublieme pass. Riucu met een sublieme pass. Canuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuzzi schiet op doel. Hazeldine bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 51%, SAAM PITHOOM JASON 49%.
Argerich FC - SAAM PITHOOM JASON 2:4