Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PATADURAS El Equipo
romperpiernas Tactiek 5 -2 - 3 B
54% Balbezit 46%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 65.5
very good Schieten formidable
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Savronskis verovert de bal door een tackle van achteren. Savronskis geeft een hoge lob. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - El Equipo 0:1

7e minuut.
Lubelec kopt de bal weg. Klungelig pakt Taça de bal. Hempel rent richting de bal. Hempel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PATADURAS - El Equipo 1:1

10e minuut.
Gónzalez Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Gónzalez Alonso speelt de bal door. Lubelec is nu in balbezit. Lubelec geeft de bal voor. Schutz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - El Equipo 1:2

12e minuut.
Taivassalo heeft problemen om de bal te vangen. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Taça legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taça krijgt een gele kaart. Bielawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hempel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PATADURAS - El Equipo 2:2

13e minuut.
Taça is nu in balbezit. Taça passt de bal in één keer door. Chaniotis rent richting de bal. Pniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Fotiou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schutz bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lubelec zal de hoekschop nemen. Pniewski springt en kopt de bal. Fotiou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pniewski kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - El Equipo 2:3

20e minuut.
Eftene geeft een lange en hoge pass. Schutz kopt de bal weg. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski schiet op doel. Fotiou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - El Equipo 2:4

25e minuut.
Pniewski rent richting de bal. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Gónzalez Alonso de bal. Schutz rent richting de bal. Schutz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Green kopt de bal weg. Lubelec is nu in balbezit. Lubelec probeert naar een medespeler te passen. Schutz is nu in balbezit. Schutz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Lubelec met een sublieme pass. Masař rent richting de bal. Masař geeft de bal voor. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Scheefer kopt de bal weg. Taivassalo onderschept slim de pass. Bielawa rent richting de bal. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. Ondříček probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - El Equipo 3:4

38e minuut.
Pniewski geeft een lange en hoge pass. Schutz bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reakes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Masař probeert naar een medespeler te passen. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski met een sublieme pass. Schutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 64%, El Equipo 36%.
PATADURAS - El Equipo 3:4

46e minuut.
Eyzaguirre komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Fotiou probeert naar een medespeler te passen. Scheefer kopt de bal weg. Daar is Taivassalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubelec is nu in balbezit. Lubelec geeft een hoge lob. Fotiou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Masař rent richting de bal. Masař passt de bal met de wreef. Lubelec probeert naar een medespeler te passen. Schutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutz schiet op doel. Fotiou bokst de bal weg.

59e minuut.
Reakes probeert naar een medespeler te passen. Masař is nu in balbezit. Masař passt de bal in één keer door. Daar is Pniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pniewski schiet op doel. Fotiou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piekarek komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Eyzaguirre met een sublieme pass. Green geeft een hoge lob. Hempel is nu in balbezit. Hempel schiet op doel. Ondříček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PATADURAS - El Equipo 4:4

73e minuut.
Bielawa is nu in balbezit. Bielawa passt de bal zonder na te denken. Hempel is nu in balbezit. Hempel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - El Equipo 5:4

77e minuut.
Pniewski schiet op doel. Eyzaguirre kopt de bal weg. Schutz is nu in balbezit. Schutz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Fotiou met een harde bal richting middenveld. Reakes kopt de bal weg. Gónzalez Alonso rent richting de bal. Schutz rent richting de bal. Schutz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PATADURAS - El Equipo 5:5

81e minuut.
Scheefer rent richting de bal. Scheefer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hempel de bal. Hempel draait met de bal, schiet en ... Ondříček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATADURAS - El Equipo 6:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATADURAS 66%, El Equipo 34%.
PATADURAS - El Equipo 6:5