Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Equipo PATADURAS
5 - 3 - 2 A Tactiek romperpiernas
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.2 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten very good
formidable Passen good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Schutz rent richting de bal. Schutz passt de bal met de wreef. Chaniotis speelt de bal door. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Schrijvers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Daar is Achterberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achterberg geeft een hoge lob. Schutz kopt de bal weg. Pniewski rent richting de bal. Pniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Masař passt de bal in één keer door. Schutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubelec geeft de bal voor. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - PATADURAS 1:0

16e minuut.
Bugay geeft een hoge lob. Gónzalez Alonso kopt de bal weg. Fernández geeft een lange en hoge pass. Hempel rent richting de bal. Hempel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fernández passt de bal met de wreef. Taça rent richting de bal. Hempel onderschept slim de pass. Hempel schiet op doel. Quinto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Equipo - PATADURAS 1:1

24e minuut.
Chaniotis probeert naar een medespeler te passen. Masař rent richting de bal. Masař geeft een hoge lob. Schutz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - PATADURAS 2:1

25e minuut.
Schulmeister geeft een hoge lob. Profeta kopt de bal weg. Scheefer speelt de bal door. Bielawa heeft problemen om de bal te vangen. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. Quinto bokst de bal weg. Taivassalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel verovert de bal door een tackle van achteren. Hempel haalt uit met een fantastische trap. Quinto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Equipo - PATADURAS 2:2

30e minuut.
Bielawa rent richting de bal. Achterberg onderschept slim de pass. Achterberg geeft de bal voor. Chaniotis controleert de bal met de borst. Pniewski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bielawa kan de bal niet met de borst controleren. Achterberg onderschept slim de pass. Achterberg geeft een lange en hoge pass. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo 46%, PATADURAS 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Equipo - PATADURAS 2:2

46e minuut.
Eyzaguirre komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Pniewski is nu in balbezit. Eyzaguirre is nu in balbezit. Pniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pniewski geeft de bal voor. Schutz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Piekarek komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Lubelec geeft een hoge lob. Chaniotis heeft problemen om de bal te vangen. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Schrijvers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - PATADURAS 3:2

61e minuut.
Bugay geeft een hoge lob. Schutz kopt de bal weg. Klungelig pakt Chaniotis de bal. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Schutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis is nu in balbezit. Pniewski onderschept slim de pass. Pniewski schiet op doel. Schrijvers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Scheefer kopt de bal weg. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Achterberg zijn tegenspeler op de grond. Achterberg is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bielawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ondříček komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gónzalez Alonso onderschept slim de pass. Schulmeister probeert naar een medespeler te passen. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski schiet op doel. Chaniotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Masař geeft de bal voor. Chaniotis controleert de bal met de borst. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Schrijvers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - PATADURAS 4:2

75e minuut.
Lubelec passt de bal in één keer door. Schulmeister rent richting de bal. Schulmeister geeft een hoge lob. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Klungelig pakt Schutz de bal. Schulmeister rent richting de bal. Schulmeister passt de bal met de wreef. Schutz rent richting de bal. Schutz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - PATADURAS 5:2

89e minuut.
Hempel verovert de bal door een tackle van achteren. Bugay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hempel raakt geblesseerd tijdens het duel. Hempel neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ondříček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Equipo - PATADURAS 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Equipo 38%, PATADURAS 62%.
El Equipo - PATADURAS 5:3