Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva Jujuy! mardelvelez
4-1-2-w-2 Tactiek la 10
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
57.1 gemiddelde waardering 55.3
solid Schieten solid
solid Passen good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Kubovec kan de bal niet met de borst controleren. Graversa rent richting de bal. Nedelescu is nu in balbezit. Graversa verovert de bal door een tackle van achteren. Graversa draait met de bal, schiet en ... Ghislieri bokst de bal weg. Pappalardi rent richting de bal. Pappalardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - mardelvelez 0:1

12e minuut.
Zuccolo speelt de bal door. Apostu rent richting de bal. Xudayarov verovert de bal door een tackle van achteren. Brochev is nu in balbezit. Brochev schiet op doel. Mfumu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Salas geeft een hoge lob. Xudayarov is nu in balbezit. Găină onderschept slim de pass. Brochev is nu in balbezit. Brochev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Pappalardi probeert de bal met de borst te controleren. Adamantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappalardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pappalardi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ološtiak rent richting de bal. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ološtiak onderschept slim de pass. Ološtiak geeft de bal voor. Brochev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ološtiak met een sublieme pass. Salas is nu in balbezit. Quốc Thành begaat een overtreding. Quốc Thành krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Salas geeft een hoge lob. Brochev krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Beštić de bal. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Xudayarov maakt een snoekduik en kopt de bal. Brochev is nu in balbezit. Brochev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viva Jujuy! - mardelvelez 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 44%, mardelvelez 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viva Jujuy! - mardelvelez 1:1

50e minuut.
Piechota controleert de bal met de borst. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov passt de bal zonder na te denken. Brochev rent richting de bal. Brochev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - mardelvelez 2:1

60e minuut.
Ološtiak geeft een hoge lob. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev rent richting de bal. Brochev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Brochev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mfumu neemt vlug de vrije trap. Aparicio kopt de bal weg. Klungelig pakt Pappalardi de bal. Pappalardi draait met de bal, schiet en ... Ghislieri bokst de bal weg. Graversa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viva Jujuy! - mardelvelez 2:2

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Brochev stond buitenspel. Osadici komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappalardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burgazlı krijgt een gele kaart. Pappalardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pappalardi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ghislieri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 39%, mardelvelez 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viva Jujuy! - mardelvelez 2:2