Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga B.04 [del]
  • Stadion: El Fortin
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 18182
mardelvelez Viva Jujuy!
la 10 Tactiek 4-1-2-w-2
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 6
57 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten good
good Passen good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Kačera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera passt de bal in één keer door. Brochev is nu in balbezit. Brochev draait met de bal, schiet en ... Mfumu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Viva Jujuy! 0:1

23e minuut.
Beštić heeft problemen om de bal te vangen. Wytynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Ološtiak maakt een afschuwelijke overtreding. Ološtiak krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Wytynck met een sublieme pass. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici passt de bal zonder na te denken. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină onderschept slim de pass. Ghislieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Osadici probeert de bal aan de voet te houden. Ološtiak rent richting de bal. Osadici begaat een overtreding. Osadici krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Apostu geeft de bal voor. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ološtiak. Ološtiak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 62%, Viva Jujuy! 38%.
mardelvelez - Viva Jujuy! 0:1

51e minuut.
Kačera passt de bal zonder na te denken. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Apostu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Nedelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Salas rent richting de bal. Salas passt de bal in één keer door. Brochev rent richting de bal. Brochev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Viva Jujuy! 0:2

67e minuut.
Testi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aparicio komt het veld opgelopen. Brochev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Quốc Thành komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Testi is nu in balbezit. Burgazlı begaat een overtreding. Testi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beštić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Graversa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Viva Jujuy! 1:2

78e minuut.
Osadici verovert de bal door een tackle van achteren. Kubovec verovert de bal door een tackle van achteren. Kubovec geeft een lange en hoge pass. Brochev rent richting de bal. Brochev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochev schiet op doel. Mfumu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xudayarov is nu in balbezit. Xudayarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mardelvelez - Viva Jujuy! 1:3

85e minuut.
Brochev passt de bal met de wreef. Salas is nu in balbezit. Creutz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Creutz krijgt een gele kaart. Salas raakt geblesseerd tijdens het duel. Salas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brochev springt en kopt de bal. Mfumu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mardelvelez 52%, Viva Jujuy! 48%.
mardelvelez - Viva Jujuy! 1:3