Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argerich FC Dep. Acantilados
En lìnea 3 Tactiek b-1
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 56.2
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Mesiano passt de bal zonder na te denken. Stergiadis onderschept slim de pass. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski geeft een lange en hoge pass. Mesiano springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Olivia speelt de bal door. Ban heeft problemen om de bal te vangen. Ban speelt de bal door. Codreanu rent richting de bal. Codreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ponikowski met een snelle inworp. Bobadilla met een sublieme pass. Di Gioia rent richting de bal. Mesiano verovert de bal door een tackle van achteren. Mesiano draait met de bal, schiet en ... Kanetkar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla geeft een hoge lob. Kritikopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Serebrisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky draait met de bal, schiet en ... Kanetkar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Bobadilla passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ponikowski de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponikowski met een snelle inworp. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kanetkar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mesiano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - Dep. Acantilados 1:0

43e minuut.
de Arco probeert naar een medespeler te passen. Ban rent richting de bal. Ban probeert naar een medespeler te passen. Strażak geeft een lange en hoge pass. Moores controleert de bal met de borst. Hazeldine bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 50%, Dep. Acantilados 50%.
Argerich FC - Dep. Acantilados 1:0

47e minuut.
de Arco speelt de bal door. Strażak is nu in balbezit. Strażak passt de bal met de wreef. Codreanu rent richting de bal. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Hazeldine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Mocanu passt de bal zonder na te denken. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal met de wreef. Mesiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesiano haalt uit met een fantastische trap. Kanetkar bokst de bal weg.

59e minuut.
de Arco rent richting de bal. de Arco geeft een hoge lob. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Daar is Thái Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kritikopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thái Sơn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makos komt het veld opgelopen. Árva komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Strażak rent richting de bal. Strażak geeft een lange en hoge pass. Daar is Allen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makos bereikt de bal nog maar net als eerste. Makos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Mesiano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ponikowski de bal. Ponikowski passt de bal met de wreef. Serebrisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky haalt uit met een fantastische trap. Kanetkar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mocanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - Dep. Acantilados 2:0

86e minuut.
Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski speelt de bal door. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft de bal voor. Mesiano maakt een snoekduik en kopt de bal. Kanetkar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - Dep. Acantilados 3:0

90e minuut.
Cervatiuc speelt de bal door. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski geeft de bal voor. Mesiano maakt een snoekduik en kopt de bal. Kanetkar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argerich FC - Dep. Acantilados 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argerich FC 45%, Dep. Acantilados 55%.
Argerich FC - Dep. Acantilados 4:0