Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAAM PITHOOM JASON black attack
variante lineal Tactiek Nova
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 60.3
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Gökmen rent richting de bal. Gökmen geeft de bal voor. Skórzewski kopt de bal weg. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Tavares is nu in balbezit. Aletorowicz onderschept slim de pass. Aletorowicz probeert naar een medespeler te passen. Canuzzi rent richting de bal. Canuzzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pristavu heeft problemen om de bal te vangen. Pristavu met een sublieme pass. Földvári is nu in balbezit. Nainggolan onderschept slim de pass. Nainggolan draait met de bal, schiet en ... Karpouzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Riucu passt de bal in één keer door. Aletorowicz is nu in balbezit. Khalvashi begaat een overtreding. Khalvashi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gökmen geeft de bal voor. Skórzewski is nu in balbezit. Skórzewski probeert naar een medespeler te passen. Nainggolan rent richting de bal. Nainggolan schiet op doel. Karpouzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Földvári de bal onder controle te krijgen. Skórzewski is nu in balbezit. Skórzewski passt de bal met de wreef. Nainggolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nainggolan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAAM PITHOOM JASON 57%, black attack 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAAM PITHOOM JASON - black attack 0:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasse met een snelle inworp. Pristavu is nu in balbezit. Pristavu geeft een hoge lob. Nainggolan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Benizi is nu in balbezit. Nainggolan maakt een afschuwelijke overtreding. Benizi raakt geblesseerd tijdens het duel. Benizi met een snel genomen vrije trap. Gökmen kopt de bal weg. Khalvashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuzzi is nu in balbezit. Canuzzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vasse met een sublieme pass. Nainggolan rent richting de bal. Nainggolan passt de bal zonder na te denken. Jaunutis rent richting de bal. Jaunutis haalt uit met een fantastische trap. Karpouzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gökmen is nu in balbezit. Aletorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Aletorowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gazezoğlu onderschept slim de pass. Gazezoğlu geeft een hoge lob. Canuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canuzzi schiet op doel. Szenasy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAAM PITHOOM JASON - black attack 1:0

71e minuut.
Nainggolan is nu in balbezit. Jaunutis rent richting de bal. Valasopoulos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valasopoulos krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Inworp. Netto komt het veld opgelopen. Schot met de inworp. Aletorowicz rent richting de bal. Aletorowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Gökmen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jaunutis de bal. Jaunutis probeert naar een medespeler te passen. Nainggolan rent richting de bal. Nainggolan schiet op doel. Netto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAAM PITHOOM JASON - black attack 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAAM PITHOOM JASON 46%, black attack 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAAM PITHOOM JASON - black attack 1:1